Да ви разкажа накратко моята история.Аз съм на 19 тя на 16.В нея открих момичето на мечтите си и се влюбих.Тя се е занимавала само с идиоти,но аз и показах какво значи сериозна връзка,с мен се чувства сигурна защото я защитавам,показах и какво значи да бъде обичана и в момента сме една супер влюбена двойка.Тя е имала преди сериозна връзка но нищо толкова хубаво и истинско.След като видяха че сме щастливи,няколко мои приятели ми напомниха-тя е само на 16,още е дете,нямате бъдеще заедно,недей се влюбва и тн.Тя обаче не е дете,разсъждава като човек на моите години,казвала ми е че винаги ще ме обича и съм убеден в чувствата и.И тука ме удари суровата истина-наранявали са ме веднъж доста сериозно и просто не искам да се случва това отново.Шансовете да остана с нея до края на живота ми са наистина малки.И в момента се чудя какво да правя-как да преодолея тоз страх от евентуален край,чудя сезащо да имам хубави спомени с нея като един ден няма да искам да се сещам за тях.Някакви такива ужасни мисли ме терзаят и се чудя какво да правя.Според вас какъв е шанса за общо бъдеще с нея и как да запазим тази връзка по дълго.Айде помагайте със съвети