.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Този страх ме побърква!

Да ви разкажа накратко моята история.Аз съм на 19 тя на 16.В нея открих момичето на мечтите си и се влюбих.Тя се е занимавала само с идиоти,но аз и показах какво значи сериозна връзка,с мен се чувства сигурна защото я защитавам,показах и какво значи да бъде обичана и в момента сме една супер влюбена двойка.Тя е имала преди сериозна връзка но нищо толкова хубаво и истинско.След като видяха че сме щастливи,няколко мои приятели ми напомниха-тя е само на 16,още е дете,нямате бъдеще заедно,недей се влюбва и тн.Тя обаче не е дете,разсъждава като човек на моите години,казвала ми е че винаги ще ме обича и съм убеден в чувствата и.И тука ме удари суровата истина-наранявали са ме веднъж доста сериозно и просто не искам да се случва това отново.Шансовете да остана с нея до края на живота ми са наистина малки.И в момента се чудя какво да правя-как да преодолея тоз страх от евентуален край,чудя сезащо да имам хубави спомени с нея като един ден няма да искам да се сещам за тях.Някакви такива ужасни мисли ме терзаят и се чудя какво да правя.Според вас какъв е шанса за общо бъдеще с нея и как да запазим тази връзка по дълго.Айде помагайте със съвети

Като за начало гледай малко по-позитивно на нещата. Тези мисли, може би винаги ще ти идват в главата, но не можеш да започваш връзка и само за това да мислиш, как нищо няма да излезе и как не си заслужава. Радвай се на времето прекарано с нея , и двамата сте все още малки. Вярно е, че повечето такива връзки не продължават много дълго, но не са и малко хората които тръгват в гимназията и след това създават семейство заедно.

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    И защо шансовете да са малки?
    Обичате се - не виждам какъв е проблема, разликата в годините ли? Тя е незначителна, сам каза, че тя трезвомислеща с реална преценка за нещата. Живейте си животеца и не позволявайте на околните да говорят така. Никой не знае как ще се развият нещата, но пък в случая, то си зависи изцяло от вас.

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    А защо трябва да се страхуваш от евентуален край? Или ти си по-специален - приятелката до теб трябва да е задължително последната? Защо да не се наслаждавате на това, което имате, докато го имате? Никой не е застрахован от евентуален край. Дори и връзките, при които има брак.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Супер фен Аватара на Glamour92
    Човеко,това,което правиш не е от най-умните неща.
    Има и вероятност след 5 минути да умреш,всичко се случва...Е,сега и затова ли ще седнеш да трепериш?
    Вместо да размишляваш за нероден Петко,изживей си връзката и й се радвай,колкото можеш.
    Именно,защото един ден може и вече тя да не е факт.

Когато това се случи,тогава търси лекове за болките си,не сега...

*бтв,връзката си е между вас двамата,не е нужно да събираш странични мнения на хора,които колкото и да са ви близки,не ви познават така,както вие двамата
    The crowd is proud
    The crowd is loud
    The crowd says"No"!
    To friend and foe
    I stand between
    Of might and unseen
    What's right and wrong
    Debate sing song
    To push away
    A chance to stay
    An idea born
    To laugh or sorn
    Reject or see
    What will,shall be
    One"Yes"is spoken
    One voice has broken
    The silence still
    Pay up the bill
    One"Maybe",please
    The crowd appease...
    "Yes","No","Maybe"
    Undecided
    Crowd
    Divided...

Не знам как може да слушаш приятелите си, ако изобщо може да се нарекат така...
    Както казаха - не се знае кога ще умреш, камо ли с коя до кога ще си.
    Когато бях на 15 се влюбих в едно момче на 18. Сега сме женени.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Фен Аватара на juj4elinka
    Град
    Бургас
    Винаги съм се чудила на момчета, които винаги слушат приятелите си. Още повече за неща, за които не е нужно. Връзката ви може и да не трае вечно, но се опитай да гледаш на нея като на едно хубаво изживяване независимо кога ще настъпи неговият край. Ти я обичаш и тя теб, чувствата ви са споделени, радвате се един на друг, защо се мъчиш да усложняваш нещата с подобни размисли?

Супер фен Аватара на Azoria
    Град
    Bulgaria
    Не го мисли. Каквото има да става ще става. Не можеш да си сигурен, че ти няма да си този,който ще сложи евентуалния край на връзката ви в бъдеще. Радвай се на това,което имаш.
    Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:

Голям фен Аватара на notlike
    Приятел, целият свят е пълен с несигурности. Не знам какво ще стане утре, но въпреки това живея, нали? Любовта е на една ръка разстояние, изживей я, не виждам смисъл да се страхуваш. Дали връзката ти ще продължи дълго, не знам. Само знам, че ако знаех всичко преди да се е случило, нямаше да ми е интересно..
    Прощавам, но не ЗАБРАВЯМ.

Повече от фен
    Може да се ожените

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си