.
Затворена тема
Резултати от 1 до 25 от общо 73

Hybrid View

Супер фен Аватара на DennisCobain
    Наблюдавайки сеира под ненадминатата ми логика считам, че това е поредната пикла търсеща внимание. Няма никакво чувство в написаното, все едно, че споделяш тъпа историйка. Че и тя си е такава де. Мислиш ли, че на хората наистина им пука, че баща ти се е гътнал? Еми не, правят го, от "уважение" , но изобщо не ги интересува.. Мдаа..

Цитирай Първоначално написано от DennisCobain Виж мнението
    Наблюдавайки сеира под ненадминатата ми логика считам, че това е поредната пикла търсеща внимание. Няма никакво чувство в написаното, все едно, че споделяш тъпа историйка. Че и тя си е такава де. Мислиш ли, че на хората наистина им пука, че баща ти се е гътнал? Еми не, правят го, от "уважение" , но изобщо не ги интересува.. Мдаа..
    Не ми пука кой какво ще каже,че съм лигла,че съм пикла,търсеща внимание, НЕ МИ ПУКА ! Написах това,защото исках наистина да си излея душата. Това,че ти и другите ме смятате за лигла и пикла и,че това е била тъпа историйка си е ваша работа и не ме засяга. Както казах съм наясно,че никой не може да ми помогне още повече виртуално,но аз и не търся помощ от тези хора,защото не са в състояние да ми я дадат. Реших просто да си излея мъката и го направих.Оттам нататък кой какво ще си мисли за "тъпата историйка" и за мен самата не ме интересува. На кратко всеки си има мнение и казва това,което иска.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си