.
Затворена тема
Резултати от 1 до 25 от общо 73

Hybrid View

Мега фен Аватара на FuckedUp
    Цитирай Първоначално написано от ledenakrasota Виж мнението
    Не, просто не ми философствай, нито ми развивай теми. Няма какво да ми кажеш. Това а3 и ВИЕ в повечето ти постове въобще и темите ти ме потресе. Дървен философ. Всъщност не си първия. Нито обяснявай кое какво е. Топлата вода е открита хилядолетия преди теб.
    Говоря ти за нападките и грозните ти коментари на моменти. Ако се чувстваш неразбран, искаш да изкараш нещо от себе си, интернет не е мястото.
    Като нямаш какво да кажеш в своя защита е по-добре да замълчиш. Излагаш се. Или се аргументираш или просто не се правиш на умница с тия изтъркани псевдо-интелектуални лайна.

"Дървен философ"?

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Цитирай Първоначално написано от FuckedUp Виж мнението
    Като нямаш какво да кажеш в своя защита е по-добре да замълчиш. Излагаш се. Или се аргументираш или просто не се правиш на умница с тия изтъркани псевдо-интелектуални лайна.

"Дървен философ"?

Не са. Изкривената ни ценностна система си казва думата.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Повече от фен Аватара на DeHu
    Това,че тъжиш е напълно нормално и не те прави лигла.Всъщност е напълно нормално да ти е трудно да продължиш по стария начин.Преживяла съм това с татко и за съжаление след това и с втория ми баща и мисля,че разбирам как се чувстваш.Много зависи и от околните времето,за което ще го преживееш и съм съгласна с едно момиче нагоре за това,че трябва да бъдеш силна и да подкрепяш семейството си сега,колкото да ти е тежко и на теб самата.След време ще си спомняш за него с усмивка,ще се чудиш какво ли би било ако той беше тук...Не се депресирай,продължавай да живееш пълноценно,за да радваш майка си,помагай с каквото можеш и на всички ви ще бъде по-лесно

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си