.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 42 от общо 42

Тема: БДСМ

Цитирай Първоначално написано от Foxa^ Виж мнението
    Objection ! Изтъкан съм от добри намерения и чувства, но просто някой хора си го просят

А значи можеш в по-горната тема да говориш ,че правиш "от гъза в устата" , но трябва да кажеш "таковат" , за да не те помислят за вулгарна и да ти лепнат етикет ... мдам
    Еми прав си е...

Мега фен
    Град
    <3
    мноЛ сте зле
    Това че обичате грубото чукане, пляскането по дупето, драскането и хапането, не значи, че всичко това е равно на БДСМ или каквото е там. Тея работи са нещо нормално.

По темата: Не ме радва идеята да ми причиняват огромна болка и най-вече някой да изпитва удоволствие от това, че може примерно да забрави, че съм човешко същество и че съм неговото човешко същество. Това дори ме отблъсква и отвращава. А чак отвращение у мен трудно се предизвиква.
    Иначе обичам сладката болка. Обичам да ме душат лекичко и хапят по устните сиилно, и да ме мачкат и стискат, или да ме държат за косата, ноо толкова. Сигурно ако бях момче, бих изпитвала удоволствие от това да имам власт над някое момиче и да ми е като жертва... която обичам. :3

Цитирай Първоначално написано от greenblood Виж мнението
    БДСМ включва секс, болка, власт, мазохизъм, садизъм
    ughmmm как възбуждащо звучи <3
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

BDMS във формата която аз познавам -това е начин на живот.Запознатите знаят, че BDMS има много разновидности сигурно точно толкова колкото са хората които го практикуват.При мен е 24/7 ,и господарят ми не ме е оставил без крайници все още ,аз съм си послушна но дори и когато загрубее повечко е в рамките на здравословното -ИМАМ МУ ПЪЛНО ДОВЕРИЕ и ако реши,че трябва да вися вързана от тавана не протестирам-това е истинското подчинение но то не е за всеки нито Доминирането .Един доминиращ трябва да е такъв по природа,трябва да е хищник,и да е доминиращ във всяко едно отношение .Няма как аз да имам по голяма обща култура от доминиращия ме .Трябва да спечели уважението и доверието на робинята си
    Общо взето ,във всяка връзка има доминиращ но не се демонстрира явно заради егото и гордостта на подчинения ,а в БДСМ не е така.Много е сложно ,мога да изпиша хиляди редове по темата и пак няма да съм казала всичка .
    Но лично аз не бих приела друг вид връзка -това естествено е благодарение на човека който ме опитоми .Обичам го с цялото си същество.

Цитирай Първоначално написано от xPafx Виж мнението
    same.
    еми аре ела да се позабавляваме приготвих вече куфарчето

Повече от фен Аватара на Foxa^
    БДСМ е като са връзват там извратеняците ... вижте малко снимки в Гугъл

Супер фен Аватара на Azoria
    Град
    Bulgaria
    Човек, който е садист/мазохист в някаква степен по принцип, ще бъде безкрайно щастлив да си намери половинка, която да има същите (а най-добре противоположните) желания и да си е такъв и в правенето на секс. Не съдете толкова грубо, щом си им харесва на хората, какво?

И аз подкрепям мнението с леките форми, не би ми харесало нещо,което да ми причини истинска болка. Ще ми мине и възбуда и всичко.
    Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:

Да харесвам BDSM,практикуваме го с гаджето,но не често ! Не говоря за бруталния BDSM,където се пробиват и режат,а за нормалния връзвания,пошляпване по дупето и гърдите,щипки на зърната,восък и тн.

Фен Аватара на F4ence
    Град
    Varna
    Цитирай Първоначално написано от SisiStrange Виж мнението
    В нормални граници - да. Връзване, белезници, драскане, игри на изнасилване и тн. Не бих се захванала с щипки по зърната, бой с камшици и прочие осакатяващи неща.
    +1
    Бъди красив{а} за тези които те мразят, а още по- красив{а} за тези които тe ОбичаТ!!!
    KOGATO MOGA PROSHTAVAM!!!
    KOGATO ISKAM USPQVAM!!!
    KOGATO DOKOSVAM VYZPLAMENQVAM!!!
    KOGATO CELUVAM SGRQVAM!!!KOGATO OBICHAM NARANQVAM!!!

anonymous708973
    Guest
    http://www.bgsexstory.com/category/%...%B7%D0%BEbdsm/
    Отворете първото. Да не се тълкува като реклама, моля.

Само на мен ли ми се струва написано профански, олигофренски и т.н.? И грам невъзбуждащо, разбира се.
    Последно редактирано от PinkPan7her : 12-05-2012 на 06:46

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Аз си харесах това:

*Трябва да си кучка с повечето мъже и да си послушна кучка с истинските.

*..мозъка е истинския сексуален орган..

От там надолу не ми хареса ^^

особено пък това:

-Защо си с този глупак? Ела при мен още тази вечер и ще ти покажа мястото на жените.

FU!

авввв
    *след 10 мин*
    наистина след това, което прочетох, се почувствах душевно изнасилена и то не по начин, който би ми харесал. ;/ ;О сега много дълго няма да ми се прави секс
    УЖАСНО
    4XCOKИ

Супер фен Аватара на ohluv
    Град
    Maina Town
    чисто чао
    Creative Technologie

Повече от фен Аватара на Foxa^
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Пфф това е такава гнусна измишльотина ,че дори аз се почувствах покварен и унизен след като я прочетох.
    Странно ли ,е че получиш ерекция :/

Мега фен Аватара на galaxy29
    обичам, когато момчето ми ме хапе, обичам аз да го хапя, обичам, когато сложи белезници на ръцете ми и съм безпомощна, обичам като лекичко дърпа косата ми, обичам като вкара пръсти в устата ми и аз ги захапя, обичам, когато сложи ръка на устата ми, за да не събудя някой, обичам като държи врата ми, обичам като държи дупето ми със силните си ръце и забива пръсти и когато го пляска и порозовее, обичам да забивам нокти в него, когато умирам от удоволствие, обичам да е лошия, да играем на изнасилване, той ми се нахвърля, хапе ме, държи врата ми, а аз се дърпам, опитвам се да го отблъсна, но не се получава, защото е толкова силенн, казвам му да спре, при което той откача и когато започна да крещя от удоволствие, откача още повече, кара ме да треперя и якото е, че след, което и да е от това, съм сгушена в него и ме прегръща толкова силно
    нещо, което искаме, но още не сме пробвали е ръцете ми да бъдат завързани зад кръста, здраво, с въже
    Последно редактирано от galaxy29 : 12-08-2012 на 01:12

Мега фен
    Град
    <3
    Един голям плюс за горния коментар, макар че това не е БДСМ, а просто страст. И слава богу.
    4XCOKИ

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Кво се правите бе, половината от тука като ви плеснат по гъза и ревете че боли, за БДСМ говорят
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Мега фен Аватара на Canis_Dirus
    БДСМ и Миле Китич за вас!

Милиони Камиони дай дай дай дай
    Grumpy old madman

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от fenastz Виж мнението
    Кво се правите бе, половината от тука като ви плеснат по гъза и ревете че боли, за БДСМ говорят
    Щот ти си спал с половината, нали.
    Аре беги.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си