.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13
    Град
    Русе

Болката от любовта...

Пиша за 'Болката от любовта' като цяло.Защо избрах да пиша за това?Незнам.Реших,че много хора са изпитвали нещо повечко към човека,с който 'всичко е приключило'.От онази странна пламтяща любов остава незаличимия белег от изгорено.
    Повечето тийнове бъркат 'харесването' и тръпката от него с 'любовта'.Близки са,да.Но когато 'обичаш' чувстваш,че неможеш да живееш без този човек.Когато е далеч има една голяма празнина вътре в теб.А когато всичко приключи е най-болезнено.Защото знаеш,че дори и да има втори дубъл,нищо няма да е както преди.В приказките края идва веднъж!А любовта е точно като приказка.Всичко е красиво и розово,но живеем в не толкова розов свят...свят от лъжи и измамници.Градим живота си на факти базирани на измамата...
    И ето темите за разбити сърца и несподелена любов се редят и редят,а още няма лек за онова изгореното от любовта.Но най-боли,когато любовта е несподелена.Защо ли?Защото е болезнено да знаеш,че обичаш някой,който никога няма да сподели чувствата ти.Който дори и да целуваш,дори и да ти казва "обичам те",знаеш че не е искрен...Болезнено е.
    Болезнено е и когато виждаш безразличието на човека срещу теб.Обичаш го...харесваш го и виждаш колко много НЕ му пука за теб.
    Болезнено е да обичаш някой,който ЗНАЕШ,че никога няма да бъде твой.

Решение на тези проблеми няма,а лек за болките е единствено времето.
    Да простиш не означава да забравиш за грешката на някого. Означава да запомниш, че всички правим такива!

Голям фен Аватара на mir4eto93
    Наистина несподелената любов боли, то нали имаше една поговорка или лаф Нещо от сорта на " Не плачи, че си загубил нещо, а се радвай, че някога си го имал" ... Гадно е да знаеш, че другия като те погледне и нищо, няма тръпка, искра или дори леко потрепване. Гадно е да обичаш някой и той да те обича, но и на двамата да ви липсва смелост да признаете и накрая нищо ... Боли, когато някой те обича и ти го обичаш, но не можеш да си с него по една или друга причина и тогава всяка усмивка ти коства огромни усилия... Най - боли, когато никой не те е обичал и ти също не си обичала никого ...
    НЯМАШ ТАЗИ ВЛАСТ - ТИ ДА БЪДЕШ АЗ!

You only see what your eyes want to see. How can life be what you want it to be? You're frozen when your heart's not open!

Мега фен Аватара на mynichka
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Наистина времето е единственото нещо, което може да излекува болката от любовта, онази голяма празнина. Трябва време, много време. А отоносно любовта и харесването - вече всеки втори "обича'' някои, а дори не го познава. Просто е трaгично... x.X
    "Kira is childish and he hates losing... I'm also childish and hate losing."

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Дамз, боли, боли страшно много, когато ти липсва тръпката, а на мен точно това ми липсва.
    В един момент, свикваш с чувството да имаш човек до себе си, и когато нещата се променят, когато по една или друга причина, този Някой излеле от живота ти, всичко се променя към лошо...Той вече не е там, където е бил до преди няколко дни, часа, минути, секунди...и няма значение дали е сам или с друга, проблема е, че го няма и съм сама, и ми е гадно, и....--тъжно---
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Супер фен Аватара на Whyniser
    Град
    Благоевград
    Значи това с времето бабини девитини.Не говора нито за любов,нито за харесване.По принцип.Човек с които си споделял всичко каквото ти е било на главата,помагал ти е безрезервно,жертвал е нещо в името на другия и е правил много неща за другия.С времето само ще подтиснеш болката.Тя никога не изчезва.И не смятайте прекаленото подтискане значи премахване.Тя си остава вътре в нас.
    Все същия ™G-Baby™

Лудият се оплаква,
    че хората не го познават,
    а мъдрецът —
    че не познава хората.

House M.D.
    -Sometimes we can't see why normal isn't normal.

Eвала за темата, прекрасна е!
    И аз изпитвам ужаса от несподелена любов. Всичко е приключило - беше, квото беше - а беше страхотно. После Той просто изстинал от нищото и сега съм му буквално никаква. Не знам къде отиде това "Не искам никогада ти е гадно", нежните целувки и думите колко съм прекрасна, изобщо.. моя страхотен слаботелесен мечо, който обожавах да си гушкам...
    Да, боли от тая шибана любов.. Сега дори не сме събеседници - не си пишем в скайп, явно е решил като е край да е край. Може би е по-добре, но....

Съгласна съм с ™G-Baby™ донякъде. Понякога горчилката изчезва, но спомена за нея си остава, което по някакв начин увековечава болката в сърцето ти. Не е като нищо да не е станало. Мда, времето лекува, болката не я чувстваш, но я помниш и продължаваш поне малко по-различен човек, защото си я срещнал и те е променила. А и това със свикването с болката също го има. Затова според мен всичко е много комплексно и сложно. Затова и съм съгласна само "донякъде" и използвам "понякога"...

Цитирай Първоначално написано от mir4eto_93
    Най - боли, когато никой не те е обичал и ти също не си обичала никого ...
    Хаха. : ) По-добре ми е да не обичам, вЕрвай мй...
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Град
    ~*иЗ мОя сВят*~
    Цитирай Първоначално написано от mir4eto_93
    Наистина несподелената любов боли, то нали имаше една поговорка или лаф Нещо от сорта на " Не плачи, че си загубил нещо, а се радвай, че някога си го имал" ... Гадно е да знаеш, че другия като те погледне и нищо, няма тръпка, искра или дори леко потрепване. Гадно е да обичаш някой и той да те обича, но и на двамата да ви липсва смелост да признаете и накрая нищо ... Боли, когато някой те обича и ти го обичаш, но не можеш да си с него по една или друга причина и тогава всяка усмивка ти коства огромни усилия... Най - боли, когато никой не те е обичал и ти също не си обичала никого ...
    Едва ли някой ще може да го каже по-добре
    I L0VE MY FRIENDS

Хмм...да празнината, за която всички говорят. Да вярно е от опит знам, че тази дупка трудно се затваря.Понякога даже и времето не помага. Според вас вярно ли е, че "любов с любов се забравя" ? При мен и това не помогна. Просто откакто той изчезна, живота ми стана монотонен. Нищо не ми е забавно, просто нищо не е както преди. Когато той беше при мен всичко беше "розово" бях щастлива се едно да дадеш голяма, шарена близалка на дете Може да ви е смешно, но е така. Той беше единственият в очите ми всичко друго беше на заден план, дори и семейството. Толкова прекарани моменти и накрая нищо. Но ЗАЩО? Той за мене беше страхотен.Неговата усмивка, блестящите очи и най - вече загадъчността му.Всичко това ме привлече към него. Но сега сме просто познати. Преди толкова неща се случиха, а сега едно здравей няма... Тъжно ми е и не мога да забравя тези моменти...не мога просто да ги сложа в кутия и да ги хвърля в морето...искам да ги помня, да не ги забравям, но сега като няма продължение какъв е смисъла на всичко това?

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Не считам съществуването на несподелена любов. Понятието любов го разбирам като много чувства на едно място, взаимни обаче. Обич, болка, страх, ревност, изпитание, идея, ново начало, желание, смисъл и така нататък, но когато съществува единствено болката от едната страна и безразличието от другата - не мисля, че е любов. Но каквото и да е то, боли, наистина. И единствено, времето лекува.

Болката никога не изчезва.С времето не забравяш, а просто подтискаш чувствата и ги криеш.Дори и да те питат, и ти да отречеш вътрешно знаеш какво изпитваш ..

Хаха - любовта била като приказка. Всъщност да, само че приказка на братя Грим.
    Умният човек не казва и половината от това, което знае докато глупавия не разбира и половината от това, което казва.
    * http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=398724 *

а дори не сте засегнали friend-zone темата. защото да харесваш някого и в същото време да го цениш като приятел води до това, да искаш и да не искаш да го виждаш едновременно. успех с избора..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си