.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 67 от общо 67
    Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от jghgh Виж мнението
    Що бе, лейди, в спора се ражда някакво разбирателство :д
    Защото подозирам, че няма да се роди никакво разбирателство, ами само ще се изподъвчем. Темата е меко казано... тънък лед. Не искам да се насажда някаква дискриминация или изобщо каквото и да е, заради личните вкусове и предпочитания на една шепа хора.
    Приемам, че всеки има право да изпитва каквото желае спрямо хомосексуалистите и не съм привърженик нито на крайно фобите, нито на крайно филите.
    Затова, най-учтиво ви моля, не се задълбавайте. Ако искате да спорите за това, създайте си тема в... да речем, Пълнолетник. И избягвайте да се обиждате един друг или да се кълнете.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Супер фен Аватара на Irti
    Niakoitam, далеч си от кюрека. Далеч си е от мен. Много. Далеко и ще останеш.

Auriss, ти си мъж и не се кефиш на гърди? Е.. оправяй се.

Имам какво да кажа, но няма, защото Кака е помолила нещо. Тъй, че не се пробвайте.

Супер фен Аватара на ForzaFelipe
    Град
    Варна
    Според мен трябва да се погледне на темата по друг начин Теб не те е страх точно от това как ще ти отвърнат околните,а дали твоята приятелка би ти отвърнала на чувствата ти.Според мен това си е една от обикновените теми тук "влюбен съм в най-добрия/та си приятел/ка" .Ти трябва първо да разбереш дали твоята приятелка ще ти отвърне на чувствата,а не дали околните ще те приемат.Трябва да говориш с нея,да и признаеш че си лезбийка и че имаш чувства към нея,нали аз не съм изпадал в подобна ситуация и не мога да ти дам точен съвет,но според мен ако първо и съобщиш че си лезбийка и видиш как ще реагира,ще знаеш как да постъпиш и с останалата новина.
    А как ще те приемат околните?Защо ти пука толкова,на този свят има много задръстени хора който никога няма да видят другата страна на нещата. Хората от еднополови връзки също могат да изпитват много силни чувства един към друг и не виждам какъв е проблема при това.На мен лично не ми пречи,говорим когато хората не са жадни за внимание както една част от гейовете,но тва е друга тема.Пък и според мен при жените е по различно от при мъжете,сега забелязал съм че жените са по-склонни да харесват и мъже и жени(не едновременно,а просто да се влюбят и в жени и мъже) ,тъй като сте по-влюбчиви явно.Така че не трябва да се притесняваш от хората,не трябва непознатите на улицата който ще видиш за 10 секунди да се отказва от любовта, обичай и не се предавай
    >>DjBelev<<

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    Абе, ти тъп ли си?
    Нали това и аз казах - вродено си е, до предпочитания е, не до възпитания.
    Аз разлика си правя. Ти просто отново говориш глупости. Някъде да съм казала, че е болест?
    Ще ми говори той за моите деца, дееба тъпака.
    Не всъщност извинявай,защото си момиче за това,което ще кажа,но ти наистина ли си толкова тъпа на колкото се правиш,така ли ти изнася или просто не можеш да се удържиш на сексуалната си възбуда,когато ме тролиш? А сега щом съм го написал толкова сложно се върни и го прочети пак и пак и пак докато в "умната" ти главица не вземе да се вмени мисълта че всъщност може би случайно съм те цитирал,защото да не повярва човек не се заяждам, а съм напълно съгласен с мнението ти и поста ми може би случайно е напълно целият отправен към Irti. Ебаси неориентираното дете си честно.То не може и човек да се съгласи с него без да пише +1 за да не го рабере случайно грешно.Та ако се имаш за Златка,която храни като каруцарка Къци в Вип Брадър си имай едно на ум че аз не съм ти Къци и не съм чак толкова културен.
    Цитирай Първоначално написано от Irti Виж мнението
    Niakoitam, далеч си от кюрека. Далеч си е от мен. Много. Далеко и ще останеш.
    Ако цялото ти мислене е като в тази тема...всъщност много се радвам за това.
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Далеч съм от Златка, златни принце. И престани постоянно да намекваш колко сексуално привлечена съм към теб, само защото постоянно се карам с глупавите ти мнения.

Няма какво повече да кажа.

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Толкова ви е грозен погледът на някои хора. Имам чувството, че за някои форумният имидж и реноме са над всичко и представляват едва ли не власт и меродавно мнение.

Все тая, авторке, кажи и пък, каквото сабя покаже. Ако тъй и тъй имаш чувства към нея, вече не сте баш приятелки, тъй че няма какво да губиш. Ако се окаже, че сте от един отбор, може само да спечелиш. И не се срахувай от общественото мнение. Ако ще да си идеална, пак някой ще те мрази и плюе. В такъв свят живеем, че ако седнеш да мислиш кой какво мисли за теб, ще живееш свръх тъжен живот. "Адът, това са другите." Много вярно твърдение.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Далеч съм от Златка, златни принце. И престани постоянно да намекваш колко сексуално привлечена съм към теб, само защото постоянно се карам с глупавите ти мнения.

Няма какво повече да кажа.
    Когато престанеш да се държиш като каруцарка,да ме намесваш навсякъде даже и където не пиша и да ми отправяш грозни епитети,защото съм съгласен с твоето мение (че даже и да не съм съгласен) тогава.Засега всичко крещи че се правиш на интересна с цел да ме провокираш и да получиш някакво внимание.Когато ми отговаряш културно и аз ще съм културен,когато си каруцарка и аз ще бъда такъв. Точка по въпроса
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Град
    София, България
    back to kindergarten. 'Начи, се връщаме в детската градина, където когато скубеш и биеш момче, обиждаш го, означава че го харесваш.

Охххх, в каква голяма грешка си. Това че постоянно използвам теб като негативен пример показва само и единствено колко много не те харесвам.

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    Кажи и, може и да се получат нещата.
    Нищо не губиш.

back to kindergarten. 'Начи, се връщаме в детската градина, където когато скубеш и биеш момче, обиждаш го, означава че го харесваш.

Охххх, в каква голяма грешка си. Това че постоянно използвам теб като негативен пример показва само и единствено колко много не те харесвам.
    Ами то аз не знам дали се усещаш или не,но си хептен детската градина на моменти.
    И все пак внимавай че нали знаеш че границата между любовта и омразата е почти никаква.Не ме мрази много

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от LadyDi Виж мнението
    Трябва ли да заключа темата?
    А трябва ли да ви накарам по друг начин да спрете да се карате?
    Spank them, Mom!

anonymous708973
    Guest
    Само не разбрах как физическата сила е свързана с меродавността на нечие мнение, ама нейсе.

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Само не разбрах как физическата сила е свързана с меродавността на нечие мнение, ама нейсе.
    Свързана е как да не е.
    В реалността понякога някои хора, когато нямат доводи за да защитят качествено позицията си или искат нещо да е така както те го смятат за добре, но не е прибягват до физическите аргументи.

Град
    София, България
    ^Прост стереотип. Физическата сила излъчва сигурност, подкрепа, авторитет. В Индия, така наречените hijras говорят в мъжки род, когато искат да изразят респект, гняв или когато сключват бизнес сделки. През по-голяма част от останалото време използват женски род.
    Последно редактирано от DisappointedDreamer : 10-29-2012 на 11:17

А в християнските държави жените се борят за еманципация и през ум не им минава да говорят в мъжки род.
    А иначе както казах въпрос на желание е физическата сила да придобие различни пропорции,но пък какъв е изобщо смисъла на това като и без това може евентуално да отключи некотролируема верига след това?

anonymous708973
    Guest
    ^Прост стереотип. Физическата сила излъчва сигурност, подкрепа, авторитет. В Индия, така наречените hijras говорят в мъжки род, когато искат да изразят респект, гняв или когато сключват бизнес сделки. През по-голяма част от останалото време използват женски род.
    За друго говорих.
    Защо това, че знам какво е... забравих инструмента... означава, че съм по-... права от теб в мнението си за гейовете дори когато то би могло да бъде наречено антидемократично и тесногръдо?

Искам да благодаря на всички, които отговориха по темата и ми дадоха съвет.. Доста се позамислих и накрая реших, че ще почакам известно време и както се казва "ще си опитам късмета" пък каквото ще да става. Относно всички други коментари по темата: Имаше и позитивни и отрицателни, но се радвам,че съм сводомислещ човек и не съм тесногръда, защотот четеики някои от по-грубите коментари,друг на мое място би се засегнал или ядосал, но аз осъзнах, че не се ядосвам и не се обиждам.. Приемам факта, че живеем в свободна страна и всеки има своето менение и правото да го сподели с останалите и благодаря на всеки от вас, че го направи!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си