Има неща, които в нашето общество все още не могат да се въприемат напълно и дори са тъбу.. и едно от тях е хомосексуалността. Въпреки, че много от хората си затварят очите за това - тя съществува навсякъде около нас и когато ти си от тази общност не винаги е лесно да бъдеш себе си, да говориш прямо с околните и да трябва криеш това което си всъщност. Разбира се, не говоря за това да сложиш табелка гей и така да се разхождаш по улицата, а за момента в, който не можеш да споделиш това и на собствените си приятели от страх да не би те да не те приемат и да се отдръпнат. Предисловието към историятя ми е необходимо, заощото казвайки това знам какво е да си на това място. Знам също, че когато се влюбиш в един човек изпитваш непреодолим страх, че дори само да му споделиш, че харесваш хора от същия пол, той може да се уплаши, а какво говорим да му разкриеш истинските си чувства. В момента се намирам в подобно положение. Влюбена съм в една жена и ме е страх да разкрия истинската си същност пред нея, въпреки, че имам някакви съмнения и за нея. Отношенията ни са доста близки (чисто приятелски) и ми се иска поне да бъда честа пред нея, но не знам как да постъпя. Може би трябва сама да стигна до правилното решение, същевременно ми е много трудно и на моменти се чувствам в пълна безизходица- като сега... Имам нужда просто да излея всичко пък каквото ще да става след това ..