jghgh, поста ми беше по скоро отговор провокиран от поста на Ирти. Какво искаш да ти кажа? Извинявай, че не написах "няма какво да кажа по темата" като екстази ли? Пък, и коментирах не темата на авторката конкректно, а изобщо хомосексуализма като цяло.
Нямам нищо против гейовете и лесбийките. Лично според мен не е болест, и не бих учила децата ми, че хомосексуализма е синоним на нещо гнусно, противно, болестно.
едит: към Някойтам:
Не мисля, че Ирти искаше да каже да се самонараняваме, че да имаме белези, с които после да се гордеем колко сме мъжествени. Според мен искаше да каже, че просто е отблъскващо (за някои) мъжете да имат чисто гладки, меки ръчички. Не излъчват мъжественост. Просто стереотип, наложен от мнозинството. Трудно би го променил. Различни хора, различни идеали.
И все пак, съм съгласна с Ирти. Силните, окосмени, мъжки ръце с белези са страшно секси, поне според мен. Бях на екскурзия с класа, и ще берем малини. Аз съм по къси панталонки, защото е лято. Влизам навътре в храсталаците, драскат ме бодли, ау, змии може да има, но не ми пука. До мен седи някакъв с дълъг панталон, но видиш ли го е страх да влиза, за да не се нарани и защото имало змии. Е, такова държание ми е противно. Група момичета влизат с голи краци и берат, тоя седи отстрани и крещи страх.
Последно редактирано от DisappointedDreamer : 10-24-2012 на 12:27