.
Резултати от 1 до 25 от общо 67

Threaded View

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    jghgh, поста ми беше по скоро отговор провокиран от поста на Ирти. Какво искаш да ти кажа? Извинявай, че не написах "няма какво да кажа по темата" като екстази ли? Пък, и коментирах не темата на авторката конкректно, а изобщо хомосексуализма като цяло.

Нямам нищо против гейовете и лесбийките. Лично според мен не е болест, и не бих учила децата ми, че хомосексуализма е синоним на нещо гнусно, противно, болестно.

едит: към Някойтам:

Не мисля, че Ирти искаше да каже да се самонараняваме, че да имаме белези, с които после да се гордеем колко сме мъжествени. Според мен искаше да каже, че просто е отблъскващо (за някои) мъжете да имат чисто гладки, меки ръчички. Не излъчват мъжественост. Просто стереотип, наложен от мнозинството. Трудно би го променил. Различни хора, различни идеали.

И все пак, съм съгласна с Ирти. Силните, окосмени, мъжки ръце с белези са страшно секси, поне според мен. Бях на екскурзия с класа, и ще берем малини. Аз съм по къси панталонки, защото е лято. Влизам навътре в храсталаците, драскат ме бодли, ау, змии може да има, но не ми пука. До мен седи някакъв с дълъг панталон, но видиш ли го е страх да влиза, за да не се нарани и защото имало змии. Е, такова държание ми е противно. Група момичета влизат с голи краци и берат, тоя седи отстрани и крещи страх.
    Последно редактирано от DisappointedDreamer : 10-24-2012 на 12:27

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си