Цитирай Първоначално написано от juj4elinka Виж мнението
Любовта си е любов, независимо под каква форма!
Любовта е любов между мъж и жена. Мъж и мъж, жена и жена.. не ми се вижда добре. Само, като си представя мъж с мъж как го прави и ми става едно такова шибано. Природата ни е мъжа да е МЪЖ и да люби жените си, а те да раждат. Мразя разни гейтаци. Мразя разни пендовци като този на снимките по-горе. Не ги обичам и когато имам шанс да ошамаря някакъв такъв - го правя. Всъщност хич не ми пука, че за вас не съм модерен и не разбирам тези връзки, но тези хора заслужават някакъв вид наказание едва ли не. Или поне, ако са такива да го правят вкъщи, а навън да са нормални и никой да не знае за тях. Лезбийките също са ми странни. Възбуждат ме, ама леко. Просто не разбирам и не искам да разбера тези хора, защото за мен дори са далеч от думата хора. Както за вас наркоманите са утайката на обществото примерно. Това е мое мнение и не преча на никой. Правете там каквото правите, но ако видя две момчета хванати за ръка и да се целуват по улицата.. със сигурност това няма да свърши добре за тях, защото не искам такива елементи покрай мен, не искам да ми дишат въздуха. Също така за мен по-нежни момчета са тези без брада, детско излъчване, слабички, без мазоли по ръката, без рани по тялото. Допада ми компания от мъже около 2 метра и над 100 кила и поради тази причина повечето ми приятели са с такива пропорции. Същото се отнася за мен, защото и аз съм такъв. Това е да имаш тежка лапа и да можеш да наложиш своето навсякъде първо с думи и ако не стане със здрава тупалка. Аз се възхищавам на такива хора, а тези нежни индивиди за мен са като малки мухи и въобще не може да проникнат в мен с някакъв респект.