Хомосексуализмът винаги ще предизвиква противоречиви реакции във всички.
Но съм съгласна с jghgh, че темата не беше поле за изява на личните ви пристрастия по този въпрос. Няма да подкрепям никого, но най-любезно ви моля - въздържайте се от подобни обиди и окачествявания.

Сега по темата:
Авторката - единственият начин да се чувстваш добре в кожата си и другите да започнат да те приемат такава, каквато си, е да се научиш ти да живееш със себе си. От поста ти ми лъха на прикритост - ти нямаш смелост да заявиш на останалите, че си такава и такава. Да го криеш е по-глупаво, защото ще ти носи само разочарования. Ако си уверена в сексуалната си ориентация (нямам представа на колко си години), то е хубаво приятелите и обкръжението ти да го знаят. Не казвам да си направиш един гей-парад и да обявиш на мегафона, че предпочиташ женско. Има си начини, интелигентни начини - разговори и т.н.
Научи се сама да приемаш себе си. В момента си в такова положение, че каквото и да направиш, все няма да си доволна. Така че, ако искаш, разкрий се пред момичето - справка -> мнението на jghgh. Много съм съгласна.