- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да ни приемат околните?
Не съм малоумна. Но благодаря за разяснението.
Ясно е какво иска момичето, но мен особено не ме вълнува. Затова и казах - по темата нямам какво да кажа.
Направи ми впечатление обръщението на Пантерката, затова и коментирах. Пантерката е мацка, силно се съмнявам да се впрегне заради това.
Но виж, не се бях сетила за личния й адвокат.
За мен е супер обидно това "Пожелавам ти...". Няма значение за какво става въпрос. Някак си прекалено лично го приемам.
Но това си е мое мнение и го изказах. Не съм нападала Пантерата, но дори и така да беше, съм убедена, че тя може и сама да ме обори.
Като си говорим за грозно - не, не намирам поста на Ирти за грозен. Той си има мнение. Коренно различно от моето, но не се опитва да ми го налага. Уважавам това.
Споделям мнението на Пантерката - да си гей не е болест. Но начинът, по който тя се обърна към потребителя, за мен е гаден, затова и си направих устата.
За протокола: нищо не съм заклеймявала.
И естествено, че ще си подбирам кое ме радва и кое не. Нищо лошо не виждам.
За вербална жестокост по- добре да не говоря. Ти (по)каза достатъчно.
Авторке, не мога да ти помогна със съвет. Защото нямам опит в тази област, а мразя да говоря празни приказки.
Но една от най- близките ми приятелки е лесбийка и също като теб премина през много труден период. Ще ти кажа само - ще става по- добре. Каквото и да решиш, както и да постъпиш, все някой някога ще отвърне на чувствата ти.
И, моля те, не бъди толкова несигурна. Супер е отблъскващо.
Съжалявам. Не преминавам през линия, която очертавам [!]