Niakoitam, казах защо. Достатъчно съм мъж, че даже повече и от теб, Калитко. Цимент.. кюрек.. доста непонятни неща за теб, които силно се съмнявам да си пипал, виждал някога. Ти на кюрека не знаеш от коя страна му е копалото. Такива мъже ми допадат за приятели, а ти като не си такъв и защитаваш другите.. ок. Разликата между тях и теб е, че ако ти извинтят една тупаница.. ще търкаш, ама не дръжката на кюрека. Не ми допадат и тези, които вървят по модата, които правят всичко само и само да се харесат на дадено момиче. Както ти например, а още малко ще си пред пенсия.. само мрънкаш някоя да ти обърне внимание. Разликата между мен и теб, приятелче е че когато се здрависаме ще усетиш здрава лапа, а аз ще усетя поредната ръчичка, която иска да ми бръкне в панталоните.
Що да не си коментирам другата страна по въпроса? Нищо не можеш да ми кажеш. Не се пръкваш на бял свят с обратна резба. Както от бебе не ставаш наркоман и алкохолик. Чиста болест си е за мен.. пряко свързана с главата. К'во като някой пуска обиди по мой адрес? Ти ако се засягаш.. и то във форум.. лошо, защото на мен не ми пука.
Даже ми е тъпо да пиша..
Последно редактирано от Irti : 10-24-2012 на 11:58