- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Проблем ...
Здравейте искам да споделя какво ми се случи и да ми кажете дали е нормално ;x
С приятеля ми винаги го правим секс презерватив винаги а сме начинаещи.. да го правим маскимум вече месец някъде
Имахме едини гафове да го направим анално без нищо 2 пъти но нито веднъж не е свършвал в мен и не е бол самия акт повече от 10 минути
Няколко пъти също си го е отърквал в мен но беез проникване . Дойде ми като по часовник първия ден ужасни болки ,пих спазмалгон и ми поотминаха но мен винаги ме боли като ми дойде така че това е нещо нормално свикнала съм . Винаги цикъла ми е минимум 5 дни , но този път след първия или втория ден ми намаля драстично на третия имах съвсем малко и в момента имам пак доста малко кръвотечение . Никога не ми е било толкова кратко никогамного съм изплашена и незнам на какво се дължи . В петък когато ми дойде вечерта бях изпила половин -един литър с приятели и на следващия ден ми понамаля доста а пък 2 дни преди да ми дойде ми слагаха ваксина против папилома вирус дал нещо от тези фактори има влияние ? Седмца преди да ми дойде се поограничавах от сладко и хляб но след това продължих да си хапвам . Mного пъти съм го правила не е имало ефект над цикъла ми ..... страх ме е доста да не е станал някой гаф ...
От колко време имаш цикъл? Като години имам предвид.
WindScar <3333
obesendomat (superman) <3
Ми не знам, ако беше от по-малко щях да предположа, че може би просто още не се е много нормализирал или да е редовен, не знам как да го кажа.. Не мисля, че е нещо страшно, но не съм лекар, все пак не се плаши и аз съм имала такива месеци, а принципно и на мен доста ми тече.
WindScar <3333
и на мен доста ми тече и незнам тоя месец за кво така ми стана дори не е спряло да тече но е много слабо и много ме е страх да не е станала някаква простотия
Не мисля, че е станало нещо, може би просто този път ще ти е повече дни.. организъм ще, ходи го разбери..
WindScar <3333
ами така както слабо ми тече на 3/4 ден ме съмнява че ще е продължително дано наистина да е някаква аномалия и да не е нищо...
М.. лекар?Иди..
WindScar <3333
Много ясно, че да идеш на лекар.
Такива важни въпроси ги задавай именно на него.
Може да се дължи на това, че си започнала да водиш полов живот от скоро. На някои момичета им оказва влияние върху цикъла. А нещо друго странно има ли освен, че е намалено количество. В смисъл промяна в цвета например?
не пак си е нормален цвета а и първия ден беше доста кръвотечението не беше никак оскъдно а и цвета си беше същия както и преди
Най-вероятно е заради скорошния първи път, но все пак се консултирай с гинеколог за лично успокоение.
1во от анален почти нищо няма да ти стане.
2ро като ти свърши си направи един тест за да се успокоиш.
ДИШАЙ !
Прав си че много рядко става но все пак... Цикъла ми свърши бавно и по съвсем малко на 5 тия ден , но тази веечер повръщах , не ми е добре на стомаха , червата ми са подути имам газове не ми е много добре на корема като цяло >.. утре съм на лекар за да видя дали е вирусно ако не наистина отивам за тест.... предполагате ли от какво ще да е ? и да не би да е някое бебе само тва ми и е притрябвало в момента.....
Напълно възможно е да се дължи на това, че водиш полов живот от скоро.
При мен също имаше такива моменти - първия ден течеше супер много, а принципно първия ден все едно нямам. И така. Цикълът ми тогава беше продължил около 3-4 дена, но следващия месец всичко си беше нормално.
аз също си мислех за това и съм доста шашната понеже както казах никога не ми е било толкова малко като количество :X мен сега ми притесняват тези гадения ... снощи повърнах минимум 10 пъти надявам се да е вирусно ... а не да е нещо по- сериозно....
Може да е, защото скоро си започнала да правиш секс...
Или ако наистина си лепнала някой стомашен вирус... иди на лекар с това повръщане..
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5