.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Hybrid View

Question Помогнете!!!

Искам да ви помоля за съвет! Влюбих се в едно момиче от моя клас(в нов клас съм) и не знам какво да правя! До сега съм нямал приятелка и просто нямам опит.Говорим си с нея не е като да съм изолиран от нея. Та моля ви дайте някакъв съвет, но без тези съвети, които ми казват приятелите ми "хвани я за гъза и и кажи че я искаш цялата" това няма да проработи

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Покани я на среща.

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    Покани я на среща.
    +1

Гледайте някой нов филм и хапнете някъде.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Излезте, хапнете, разходете се, споделяйте, смейте се, гледайте някой филм.... От време на време ѝ намеквай за намеренията си, нищо брутално, но някоя и друга по-специална усмивка или поглед според мен ще свършат работа. Не бъди срамежлив, нито прекалено самоуверен и надут, просто бъде себе си. Докато си пишете или говорите ѝ напомняй за чувствата си, излизайте с компания. Направи така, че да те забележи. Успех

Цитирай Първоначално написано от Dark_Heartbreaker Виж мнението
    Излезте, хапнете, разходете се, споделяйте, смейте се, гледайте някой филм.... От време на време ѝ намеквай за намеренията си, нищо брутално, но някоя и друга по-специална усмивка или поглед според мен ще свършат работа. Не бъди срамежлив, нито прекалено самоуверен и надут, просто бъде себе си. Докато си пишете или говорите ѝ напомняй за чувствата си, излизайте с компания. Направи така, че да те забележи. Успех
    И аз така мисля @ Просто бъди себе си!

Фен Аватара на juj4elinka
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от Dark_Heartbreaker Виж мнението
    +1

Супер фен Аватара на Azoria
    Град
    Bulgaria
    Имам чувството, че чета една и съща тема с различни заглавия всеки ден...
    Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Говорете си, пишете си и я покани да се поразходите.

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    Има сто хиляди такива теми, защо не ги прочете?
    Иначе да, излезте някъде.

Излезте някъде, научи какво харесва, прояви малко хумор, бъди мил ( защото рядко се срещат мили момчета и повечето момичета много биха се впечатлили от момче, което не се държи като тъпанар ), покажи най - хубавите черти на своя характер ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си