- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- бременност
ако момчето свърши в теб по време на цикъл колко е шанса за забременяване ?
ти си много противна бе! и се пише бремеННост.
Как така се плющиш докато си в цикъл? Сигурно всичко става в лютеница!
Дай му да те разпраска още веднъж и ще се отбремениш
Попринцип можеш да забременееш, когато си в овулация. Шансът да забременееш по време на менструация е някакъв минимален (на някои момичета им съвпада менструацията с овулацията).
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Човек да не попита нещо сериозно и вие ...
отговорът е че да може да се забременее
ето ти една статия от сайта бременност.бг в която е описано всичко много подробно http://bremennost.bg/moze-li-da-se-z...-na-cikal.html
успех
Защо да задавам тъпи въпроси нова съм в това начинание имам още много да уча нали сайта е създаден за това за да попиташ да ти отговорят и да разбереш за да се научиш защо да съм противна събирам се с приятеля ми не сме го правили от много време в момента само цикъла ми пречи нормално е в момента да ми се прави хормоните ми бушуват можеш ли да спираш удовоствието което ти доставя едно нещо![]()
Имам съвет към теб, сладуранке :*
Айде преди да правиш секс пак, после да пишеш теми във форума и ние да ти се смеем на УЖАСНИЯ правопис, седни, прочети книжка-2-3-4-10, оправи си правописа.. отвори статии за секса, образовай се, па тогава прави секс. Ако тогава пак имаш въпроси, щото нещо не си разбрала, вече пиши.
WindScar <3333
obesendomat (superman) <3
Да бе, съгласен съм, че форума е за да питаш, ама това са неща, за които не би трябвало да се информираш впоследствие, първо, както каза Павлина, се информирай, поговори с майка си или сестра си /ако имаш/ и тогава се сношавай. Преди години беше по-различно - нямаше информация никъде и наистина всичко се учеше само с опит - и затова имам мои връстнички с по 2 деца, други с болести, но сега е много по-лесно.
Пък прочети някоя книга?!
Дори и да се притесняваш да говориш с родителите си - спокойно можеш да прочетеш в интернет, проучи всички въпроси,
0 % давай смело ... ръгай наденицата в лютеницата ... Масти...
Kao jedno mi smo bili
volela bih da dozivim
bar jos jednom
oci da ti vidim