.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17
    Голям фен Аватара на iwwo_

Към жените/момичетата

Кои са първите 3 неща, които търсите в едно момче/мъж ?

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Не търся нищо. Не съм си поставяла цел да търся "Господинът, отговарящ на тези-и-тези критерии".
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Повече от фен Аватара на petinkataaa
    ми трябва да те "грабне" просто...не можеш да кажеш ще гледам само характера му или само външността му..всичко си има значение,допадне ли ти веднъж-всичко ще се приеме

Супер фен Аватара на Azoria
    Град
    Bulgaria
    1. Отговорност
    2. Поведение
    3. Култура

И още,разбира се. И както казаха по-нагоре - трябва да те грабне, да, но без тези...надали.
    Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:

1. Култура и интелект.
    2.Отношение към нещата.. по-скоро наблюдавам това, защщото всеки имам някакво отношение.
    3.Да споделя моите интереси.. по възможност.
    WindScar <3333
    obesendomat (superman) <3

Не си водя списък принципно, а гледам цялостната визия и поведение. Все пак има някои неща, които са по-важни от други, и за липсата, на които компромис не мога да направя. Изключително важно за един мъж е да има излъчване, готино чувство за хумор, и не на последно място интелигентност (като под последното имам предвид не да е ходеща енциклопедия, а да му е заложено природно като един вид стил). Което, разбира се, не изключва да се държи идиотски на моменти.
    Умният човек не казва и половината от това, което знае докато глупавия не разбира и половината от това, което казва.
    * http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=398724 *

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Да е перспективен. Не желая човек до себе си, който няма цели в живота, мрънка колко му бил труден и най-малкият напън, да не увисва на рамото ми, разчитащ на себе си, подкрепящ, природно интелигентен. Да не се страхува от трудностите в живота.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Да мога да разговарям с него на абсолютно всякаква тема..
    Другото е без значение.

Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..

Мега фен Аватара на xoxi

Колкото и да е перфектен по моите критерии някой, ако няма чувство за хумор, просто не мога да си се представя с него. Не обичам такива хора.
    И спря да се върти за миг земята..

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    Да може да си говорим за всичко,да ме разбира и да е искрен

Фен Аватара на Evie
    Град
    Пловдив
    За мен е важно да е амбициозен - да има мечти и цели в живота, да имаме общи виждания за главни неща в живота, да има чувство за хумор, да е интелигентен и искрен и да ме разбира. Едва ли бих могла да имам сериозна връзка с човек без тези качества. Като цяло съм съгласна и с предните мнения и затова не съм споменала някои неща..
    Не се страхувам да съм.. ничия.. Дори да ме боли от нямане. Ръцете ми еднакво ще обичат.. и истинският. И измамника..

Сякаш крещиш, но никой не може да те чуе. Почти те хваща срам от това, че някой може да бъде толкова значим и без него да се чувстваш като нищо.. Никой, никога няма да разбере колко боли.
    Чувстваш се безнадежден, но нищо не може да те спаси..
    Той си тръгва.
    Дори искаш да върнеш всички лоши неща, за да можеш да имаш отново и добрите..

gummy bears
    В.

1.Интелектът. Важен е за мен начина му на мислене.
    2.Да е добър като човек. Без злоба, завист etc.
    3.Култура. Интересува ме дали мисли за заобикалящият го свят.

Супер фен Аватара на пAteNцЕ
    нека се направи разликата между момче и мъж пък тогава да казваме кой какво търси -.-

1. Ум, интелект.
    2. Напредничавост. (не харесвам безперспективни хора, човек винаги трябва да се развива)
    3.Култура, възпитание и чувство за хумор.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Голям фен Аватара на iwwo_
    Благодаря ви момичета!

Мега фен Аватара на Blab
    виждам, че вече си благодарил, но и аз да си кажа:Д
    1. да е наясно със себе си. това е на ниво индивид. ако не е налице, забрави да е успешна (и във времето) каквато и да било интеракция.
    2. да е отворен. в случая към мен, но не само. трябва да си толерантен, първо, и заинтересован/заинтригуван от другия и света му - след това.
    3. да вървим в една посока (в дадения момент). //това е изключително важно. разминавания в живота - много, но когато са с хора, с които усещаш, че срещата не е случайна, е доста криво;

Супер фен Аватара на rusoto_baby_f
    1.Поведение
    2.Култура
    3.Визия

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си