Здравейте,аз съм на 16 години и съм 10 клас. От 2 седмици харесвам едно момче,което е в класа на най-добрата ми приятелка. Той знае за съществуването ми,но само това. Още от първия път,когато го видях си го харесах и реших,че прилича на анимационен герой. И от тогава започва проблема ми. Винаги съм имала проблеми със сдържането и всеки път,когато той мине му викам "ей,анимацията",а някой път и по някоя обида. Много съжалявам за това,че си набавих черни точки.. Как да привлека вниманието му и да оправя нещата с него? Не мога да отида до него и да му кажа "извинявай",защото за това момче съм.. дразнещата приятелка на момичето,с което не се разбират. Когато не му казвам нищо,а седя в стаята им и говоря нещо на приятелката ми,съм виждала как ме гледа в продължение на минута.. даже повече и след като срещнем погледи той излиза от стаята.. Не съм толкова грозна,даже хората ми казват,че съм сладка,но искам да променя нещо във външния си вид.. приятно ми е да ме гледа. И ако може някакви съвети от по-суетни момичета,за грим,облекло,прическа и т.н. за училище. И как да се държа пред това момче..