Цитирай Първоначално написано от jghgh Виж мнението
Малее, какви сте тъпаци в тоя форум.
Няма да е мнение ако няма "лигла", "смотла", "постави я на мястото", "пикла" и всякакви други грубости, които само показват огромното ви ниво на агресия и липса на всякаква толерантност... и наличие на доста комплекси явно? Странно ми е само защо за да се почувствате компетентни (всички, които пишат мнения като горното) трябва да ръсите и обиди. Иначе няма да ви тежи мнението. Няма да сте вие.

Момичето "се прави". Най-вероятно е била много, много наранявана преди. А и, за Бога, тя живее в семейство без любов - това е МНОГО травмиращо - да видиш, че родителите ти (образеца за любовна връзка) имат хладни и безразлични отношения. Това много наранява. Затова не я слушай какви ти ги говори и как 'разсъждава'. Тия дето много така говорят и/или се правят на кучки, често са много чувствителни и раними създания. Не й вярвай какви ти ги дрънка и се убеди сам, че тя има нужда от много внимание и любов. Надявам се да е склонна и да ги дава.. Въпреки че подобни хора с такова поведение често имат някакви огромни празнини в себе си, които искат да бъдат запълнени с нечия любов.. И повече искат да "консумират" (но без да влагам негативен смисъл в думата), отколкото да се отдават.
Така поне мисля аз ; ) И съм напълно съгласна с Чачо и Някойтам.

пп. И аз съм агресивна, знам : Р
Still talking shit. But си права