- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Възможно ли е момиче да не може да обича?
Отново се изумявам колко грешно може да мислиш.
И ти си на 16. Би ли се нарекла лигаво дете, което търси само материалното? Не, разбира се. Дори би го приела за обида. Тогава защо лепиш грешни, неверни, ТЪПИ, епитети за 16 годишните девойки? Ти да не би да си нещо по-специално? Уникално? Невиждано и нечувано до сега? О, да, забравих. Прости грешката ми. Ти си "надраснала" връстниците си.
И преди някой да каже, че го приемам като лична обида, щото и аз съм на 16, не е така. Не съм надраснала никого, не се имам за специална, напротив - напълно обикновена съм (два крака, две ръце, една глава - която впрочем гледам да използвам). НО никога не бих се нарекла 16 годишна лигла, която търси само финансова изгода.
Второ, няма перфектни хора. Няма перфектна любов. Сега, разбира се, ще ме обориш като дадеш пример със себе си и твоя човек. Но твойта любов е следната - срещате се в парка, държите се за ръце, целувате/секс тук-таме, и обсъждате колко несправедлив е живота, защото сте различни смени в даскало, трябва да се прибирате преди 22.00 часа, и видиш ли някоя твоя съученичка или съученик ти е развалил настроението. И това е. Сладко е, но не е истинско. Любовта е толкова повече. И за да я опознаеш напълно, трябва да достатъчно зрял/възрастен/голям. Любовта ти прави капани, но не от сорта на - Иванка каза, че ми изневеряваш, вярно ли е?
ох. ядосах се. Защо ли изобщо се занимавам да обяснявам нещо, на човек който въобще няма да си направи труда да разбере какво се опитвам да кажа?
edit: коментара ми беше насочен към АмореМио, не към автора, за което се извинявам.
след като прочетох коментарите в темата съм на мнение, че автора не трябва да продължава с въпросното момиче. Не знам защо ще се бори да и " печели сърцето ".
Последно редактирано от DisappointedDreamer : 10-24-2012 на 07:22