.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 52

Hybrid View

И защо да не е възможно? На 16 съм и мисля по подобен начин. Любовта е влечение, първична емоция. Неслучайно Фр.Бегбеде е казал, че ''любовта трае три години''. Нима това, че и аз съм на това мнение ме прави лигла? Не мисля. Защо, като е толкова силна и непобедима, всеки трети е разведен? Защо, когато семейството е толкова важно, хората се отделят, за да създават нови семейства? Същото доказва и изневярата. Дали щеше да съществува, ако не беше така? Преувеличила е с частта за подаръка, но може и да го мисли, кой да знае.

Голям фен Аватара на x7aZzy
    Цитирай Първоначално написано от Тита Виж мнението
    И защо да не е възможно? На 16 съм и мисля по подобен начин. Любовта е влечение, първична емоция. Неслучайно Фр.Бегбеде е казал, че ''любовта трае три години''. Нима това, че и аз съм на това мнение ме прави лигла? Не мисля. Защо, като е толкова силна и непобедима, всеки трети е разведен? Защо, когато семейството е толкова важно, хората се отделят, за да създават нови семейства? Същото доказва и изневярата. Дали щеше да съществува, ако не беше така? Преувеличила е с частта за подаръка, но може и да го мисли, кой да знае.
    Ако беше прочела книгата, щеше да знаеш, че Бегбеде отрича тази си теория.

По темата: не може някой да твърди, че не може да прави нещо, ако никога не е опитвал.
    Щом не се е влюбвала, говори празни приказки.

Съжалявам. Не преминавам през линия, която очертавам [!]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си