- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Би сексуален ли съм?
Такам,знам че преди няколко седмици имаше такава тема но не можах да я намеря нещо.Значи момче съм и харесвам момичета проблема е че преди няколко месеца случайно открих едно момче,което е модел и....ми хареса...Смисъл просто ми харесва външно и по никакъв начин не ме привлича сексуално,не ми се вдига или нещо такова.Та това момче има фен клипове в един сайт за видео споделяне и така стана че може би почти всеки ден гледам по някое.Пак казвам че имам някакво определено привличане към него очевидно,но то не е сексуално...Също така имам негови скрити снимки на компа си....Просто ми харесва и може би ми се иска да приличам на него по някакъв начин на подсъзнателно ниво,аз така си го обяснявам,но имам и други съмнения...та за това е темата![]()
Последно редактирано от Cavana : 10-22-2012 на 18:29
Оф.. на колко си?
WindScar <3333
obesendomat (superman) <3
18..
ДДз питай личния лекар
По принцип преди години нещата седяха така - когато един мъж се възхити на друг и му каже "Важиш!" се смяташе за пич, а сега непременно е педал вече... така, че, Кавана прецени дали ти харесват и други мъже и ако е така - то значи си педераст. А ако само тоя ти харесва, значи, както сам каза - явно искаш да приличаш на него.
Ми само тоя ми харесва...
Значи може и да не си гейтак. А като сте заедно усещаш ли пеперуди в стомаха?
Ми аз не съм го виждал на живо...обаче на снимки няма такова нещо,не усещам никви пеперуди просто ми харесва..
Аз не виждам нищо лошо и ненормално...
maDamn
Ами, Грангер, не че е нормално, ама да, наистина няма нищо лошо. Той си има нещо като идол.
Що да не е нормално и аз се заглеждам по женски,даже и на улицата съм се обръщала след мацки,ама не съм би...
Не виждам нищо странно в тва, всеки вижда красотата в другия пол много по-лесно,но не е странно да я виждаш и в собствения.
maDamn
Е да де, ама той направо го е обсебил едва ли не. Тва е причината да се притеснява момчето
Не мисля,че има проблем,чак обсебване...нах...всеки може да си създава идоли и кумири.
maDamn
По тая логика съм ебати 100 процентовото би.
Сега се колебая... към 50% ^^
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Споко, във фитнеса всеки се възхищава от мъжкото тяло, но това не е гаранция за двойна сексуалност. При теб са просто първи стъпки, щом си си запазил и негови снимки на компютъра, пък и скрити. Значи подсъзнателно не желаеш никой да разбере за това, което вършиш. Иначе нямаше да се налага да ги криеш. Минават някакви съмнения в главата ти.
Човече, в модерните времена не можеш да разбереш сексуалността на хората. А и да си бисексуален или гей - какво лошо има в това? Стига да не го афишираш и да не ангажираш другите със своята сексуалност, всичко е наред. Прави секс с този, който ти харесва.
Евала на ASEMSA за разкрепостенното мислене!!! Всеки да прави това което му харесва!!!! Както приемем Би жените аз лично така приемам и мъжете.... неможе някои да ме убеди че може жените да се привличат а мъжете не !!! Тъпо е просто !
Жени с еманципирано и агресивно поведение, отдавна загърбили поведението на дами. Мъже с бръснати ръчички, краченца и дупенце, с очила и шалчета по моловете - твърдят че са мъжкари. Светът някак си се променя. Приемете, че около всички нас има гейове, лесбийки и бисексуални - това могат да са нашите най-добри приятели, братя, сестри, та дори и родителите понякога. Приемайте хората в тяхното многообразие.
Кофти е например брат ти да е гей и ти все да бърщовиш как гейовете трябва да бъдат изтребени. Нима искаш да убиеш брат си? Или най-добрия си приятел? Така само ще го лишиш от смелостта един ден да ти сподели най-голямата си житейска тайна.
Щом казваш, че е модел, най-вероятно има добра физика, съчетано с хубава визия е нормално да ти харесва как изглежда.
Няма нищо станно да ти харесва като стайл, визия, маниери, отношение на другите хора (особено женския пол) към него.
Моя съвет ако той ти е идол и харесваш начина му на живот сприятели се и общо взето спортувай, обличай се като него, ходи на места където той ходи, сприятели се с обкръжението му и прецении дали ти харесва да си на негово място.
Макар лично аз не би постъпил така.
Успех!
По-добре дръжте устата си затворена и оставете хората да ви смятат за глупави, отколкото да я отворите и да разсеете всички съмнения…
GrandProtector, ти съвсем по заобиколен път му каза да му предложи връзка![]()
Абе малко не съм съгласен с теб. Да подражава и да си създава идоли по този начин само ще ограбят неговата индивидуалност, което е жалко. Пък и да стимулираме, че само красотата и естетиката са най-ценените качества в днешни времена, е нелепо. Ако се окаже, че това манекенче е пълен боклук, ако средата му е от напушени и апатични наркомани?
Човек трябва да е себе си, нека се стреми към добър външен вид, но никога да не забравя собствените си принципи и устои.Егати как ми се получи този коментар....
Кавана, кой е въпросният левент? Аз също оценявам мъжката красота, дай го насам
А това дали си би или каквото и да друго само ти можеш да си отговориш, а не форумните философи.