.
Отговор в тема
Страница 1 от 29 1234511 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 827

Hybrid View

Голям фен Аватара на PLEYGIRL

В какво вярвате?

Аз по принцип се водя за атеистка тъй като вярвам в науката а не в Исус. Та искам да знам вие в какво вярвате и как възприемате религията и науката?
    *Писателят Радичков казва: „Човекът представлява едно
    дълго изречение, написано с голяма любов и вдъхновение,
    но пълно с правописни грешки”.

Голям фен Аватара на explosion_
    Християнин съм. Само че не съм кой знае колко вярващ! Знам, че има някаква сила която контролира нещата в природата и живота, само че не знам каква е тя.. !

ПП. Подписа ти ми хареса

Значи не си от тези хора които се молят на бог и т.н ?
    ПП. Мерсиии

Да се моля - НЕ! Категорично и абсолютно не ! Моля се на себе си

хаха ... браво .. моите приятели доста ме критикуват относно вярата... ,че не вярвам бог щял да ме накаже .. дрън,дрън

Бог ще ме хване за.... носа

Аз съм православен.Не съм много набожен.Вярвам във Бог и във....супер героите! =3

Аз пък вярвам в себе си, не ми пука за нищо За мен Бог няма! Управляват ни извънземните
    ПП. Изпростявам стабилно! .. и MagicSmiles , ква е тая пиш** на края на мнението бе братле '' =3 ''

Цитирай Първоначално написано от explosion_ Виж мнението
    Аз пък вярвам в себе си, не ми пука за нищо За мен Бог няма! Управляват ни извънземните
    ПП. Изпростявам стабилно! .. и MagicSmiles , ква е тая пиш** на края на мнението бе братле '' =3 ''
    Тва не е хуй а усмивка бее! =D

Казваш, че си християнин а след това пишеш, че за теб бог няма....
    Нема начин да нема начин!!! ;]

http://vbox7.com/play:4d50b170&start=21&r=emb
    <--- RESPECT ----> http://vbox7.com/play:ma09b615c8

Голям фен Аватара на ScarlettS
    Първо, само малко по-надолу в раздела има сигурно 2 такива теми, но както и да е.

PLEYGIRL, почти съм сигурна в резултата, но все пак ще те питам: кои точно научни аргументи са те убедили да станеш атеистка? Представата ти за бог с християнството ли се изчерпва или си разсъждавала върху цялостната идея за висш разум? Сигурна си, че бог не съществува, или си просто против образа, създаден от човешките религии?

explosion_, не знам как точно си се определил като християнин, според мен си иррелигиозен. 'Силата', контролираща света и природата, в която вярваш, съвпада ли с физичните закони или говориш за неща от сорта на съдба, разумна сила и разни такива?

ScarlettS - Определих се, като такъв, защото съм роден е изключително религиозно семейство, само аз съм такъв вълк единак ако ме разбираш.. към тази т.нар. ''СИЛА'' спадат и физ. закони и разумната сила. И да, определено вярвам в това, че нещо ни контролира, но мисля че не може да бъде само 1 човек - Бог! А в съдбата.. никога не съм вярвал, мисля че нещата стават така както си ги направиш! Разбира се, това си е лично мое мнение!
    MagicSmiles23 - Знам бе, ама много ми прилича ..

ScarlettS - Определих се, като такъв, защото съм роден е изключително религиозно семейство, само аз съм такъв вълк единак ако ме разбираш.. към тази т.нар. ''СИЛА'' спадат и физ. закони и разумната сила. И да, определено вярвам в това, че нещо ни контролира, но мисля че не може да бъде само 1 човек - Бог! А в съдбата.. никога не съм вярвал, мисля че нещата стават така както си ги направиш! Разбира се, това си е лично мое мнение!
    MagicSmiles23 - Знам бе, ама много ми прилича ..
    Липсва му главичката

Голям фен
    nothing.I stopped believing in God the momemnt I lost the faith in myself

Цитирай Първоначално написано от Furious? Виж мнението
    Ми то тва е най-лошото!

Чакай сега, хем разумната сила ни контролира, хем нещата стават така както ние си ги направим. Последно в кое вярваш? Това, че си роден в религиозно семейство, какво общо има? Не пречи да се самоопределяш като иррелигиозен, вместо като християнин, какъвто очевидно не си.

Цитирай Първоначално написано от Furious? Виж мнението
    Доста хора представят връзката като обратнопропорционална - вярват в себе си вместо бог или обратното.

Повече от фен Аватара на JungleJaguar
    Град
    София
    АЗ ВЯРВАМ В БОГ ХИТЛЕР !
    ТОЙ Е ЕДИН !
    ХИТЛЕР БДИ НАД ВСИЧКИ НАС И НИ ПАЗИ !
    ХИТЛЕР Е ОЛИЦЕТВОРЕНИЕ НА ДУХОВНОСТТА,СТРЕМЕЖ КЪМ СЪВЪРШЕНСТВОТО И БОРБАТА ДОКРАЙ СРЕЩУ НЕСПРАВЕДЛИВОСТТА !

ХЕР ,НИЕ НИКОГА НЯМА ДА ТЕ ЗАБРАВИМ !!!
    ЦЕНИ НА РАП ВИДЕОКЛИПОВЕ:
    Mc Hammer-Too Legit To Quit
    (5,5 милиона лв)

Puff Daddy-Victory
    (5,2 милиона лв)

Puff Daddy-Come With Me
    (4,9 милиона лв)

Jay Z-Heartbreaker
    (4,8 милиона лв)

Busta Rhymes-What's It Gonna Be
    (4,6 милиона лв)

Missy Elliot-She's A Bitch
    (3,9 милиона лв)

САМО ТЕЗИ 6 ХИПХОП ВИДЕОКЛИПА СТРУВАТ КОЛКОТО ПРОДУКЦИЯТА НА ВСИЧКИ ПОПФОЛК ПЕВЦИ ВЗЕТИ ЗАЕДНО ЗА 100 ГОДИНИ НАПРЕД!
    И СМЕШНИЦИТЕ ТРЪГНАЛИ ДА МИ СРАВНЯВАТ ХИПХОПА С ЧАЛГА! ВИЖТЕ СЕ КОЛКО СТРУВАТЕ СЪС СЕЛСКИТЕ СИ ВИДЕОКЛИПЧЕТА ЗА 1000 ЛВ,БЕ СМЕШНИЦИ !

Мега фен Аватара на gandalfepi4
    Ох авторкее... атеист съм (при това доста "силен" такъв) ама и ти си една...

Първо че не можеш да "вярваш" в науката (което е просто метод)

Второ че и има доста видни учени които са теисти или религиозни (дори двама от най-видните еволюционни биолози в света са християни, единия от които фундаментален)

Трето че нещата са доооста по-сложни от представените възможности. Нещо като да питаш някой дали е просто хетеро или хомосексуален когато може да е асексуален, пансексуален, бисексуален, полисексуален, трансексуален и тн

Така и с "вярата" може да си агностичен или гностичен, религиозен, ирелигиозен или анти религиозен, антитеист, атеист, теист, деист, пантеист, политеист и всякаква комбинация от горните, на всичкото отгоре и самите дефиниции малко вариират по между речниците.

ПС Ако си инвестирана в това ела у форумо, доста неща се научават, пък и е забавно.
    Последно редактирано от gandalfepi4 : 04-15-2012 на 15:35
    “It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”

The Bird of Hermes

ScarlettS - Не ме разбра, няма значение, не ми се обяснява! А ти в какво вярваш да те питам аз?

ScarlettS - Не ме разбра, няма значение, не ми се обяснява! А ти в какво вярваш да те питам аз?
    Атеистка съм по принцип, иначе ще е по-лесно да ти кажа в какво не вярвам: бог, съдба, душа, прераждане, живот след смъртта, всякакви такива.

Цитирай Първоначално написано от ScarlettS Виж мнението
    Атеистка съм по принцип
    Всеки човек, може да е какъвто поиска Радвам се за теб!

Добре, и аз се радвам за теб тогава абе атеистите, какво отговаряте, като ви каже някой 'Христос воскресе' ?

'Христос воскресе' ?
    Е*и му майката тогава Не, той не воскресе

Мега фен Аватара на gandalfepi4
    Добре, и аз се радвам за теб тогава абе атеистите, какво отговаряте, като ви каже някой 'Христос воскресе' ?
    "Честито", няма защо да си задник при поздрави. Ако е някой щърбав педеруга, който го казва не като поздрав ами за да се прави на трольо му тегля майната и така. (Така и не схванах смисъла на "Воистина воскресе", дори като религиозен ми беше бая дебилно и сикофантско някакво)
    “It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”

The Bird of Hermes

Повече от фен Аватара на JungleJaguar
    Град
    София
    Отговарям с Хайл Хитлер !
    Аз не празнувам тва с боядисване на яйца,козунаци и тъпотии.
    Христос бил възкръснал.
    Христос е един от 14-те хиляди разпънати на кръст.Ама е единственият с психични отклонения,дето си мисли,че е бил Бог.
    Ахахах не.няма такава тъпотия ахахах.
    ЦЕНИ НА РАП ВИДЕОКЛИПОВЕ:
    Mc Hammer-Too Legit To Quit
    (5,5 милиона лв)

Puff Daddy-Victory
    (5,2 милиона лв)

Puff Daddy-Come With Me
    (4,9 милиона лв)

Jay Z-Heartbreaker
    (4,8 милиона лв)

Busta Rhymes-What's It Gonna Be
    (4,6 милиона лв)

Missy Elliot-She's A Bitch
    (3,9 милиона лв)

САМО ТЕЗИ 6 ХИПХОП ВИДЕОКЛИПА СТРУВАТ КОЛКОТО ПРОДУКЦИЯТА НА ВСИЧКИ ПОПФОЛК ПЕВЦИ ВЗЕТИ ЗАЕДНО ЗА 100 ГОДИНИ НАПРЕД!
    И СМЕШНИЦИТЕ ТРЪГНАЛИ ДА МИ СРАВНЯВАТ ХИПХОПА С ЧАЛГА! ВИЖТЕ СЕ КОЛКО СТРУВАТЕ СЪС СЕЛСКИТЕ СИ ВИДЕОКЛИПЧЕТА ЗА 1000 ЛВ,БЕ СМЕШНИЦИ !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си