.
Отговор в тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 79

Smile Защо хората не четат книги?

Защо хората не четат книги или по-точно защо младото поколение няма интерес към четенето?

Супер фен Аватара на bilqnavod
    Ха, интересно. Защото на младите им е по-хубаво да си цъкат фейса по цял ден за

Да и аз го правя, но не смятам, че човек трябва да е толкова ограничен и да прави само това!

Фен Аватара на theseveredgarden
    Град
    София
    Четат. Просто явно ти не познаваш такива. М?

Ами да си призная честно познавам, но са малко.

Супер фен Аватара на bilqnavod
    Е, въпроса е ти да четеш, другите кво те интересуват. Човек винаги може да бъде различен, стига да го пожелае...

Фен Аватара на misheli7a
    Град
    Свищов City
    Младото поколение не съумява да съчетава нещата и да има време за всичко. Дай им да седят по цял ден из фейса, където могат да четат клюки, скандалите на другите и така нататък. Това за тях е достатъчно. Лично аз си разпределям времето така, че да имам време за тренировки, учене, четене, излизане и др.
    You're so hypnotising
    could u be the devil, could you be an angel,
    your touch magnetizing
    feels like going floating, leave my body glowing.

Момиче съм.

Фен Аватара на theseveredgarden
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Gerincettto Виж мнението
    Ами да си призная честно познавам, но са малко.
    Ами това какво ти подсказва?

Повече от фен
    Що за глупав въпрос? При всеки са си субективни причините.
    А, гледам и фейсбук сте намесили, та едно въпросче ще си позволя да задам:
    Има ли разлика и ако има каква е тя между четенето на книги и четенето на клюки/статии в интернет/фейсбук?

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    ^ Едното ти обогатява общата култура и речника, докато с четено на клюки не става току - така.

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Младото поколение чете и то страшно много. Смениш ли средата, започваш да срещаш страшно много такива хора. Ако се движиш в културна среда, интелигенти, хора на изкуството, каквото и да било подобно съсловие, ще си с обратното впечатление. Ще срещаш по-малко не четящи хора и ще мислиш обратното.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от Amore-Mio* Виж мнението
    ^ Едното ти обогатява общата култура и речника, докато с четено на клюки не става току - така.
    Начи, мойто момиче искаш да ми кажеш, че четенето на розови романчета примерно, на 50 нюанса и Под Игото ще ми обогати общата култура и речника, а четенето на статии/клюки в интернет/фейсбук - не... интереснооо

Мега фен Аватара на DieselBlood
    Град
    Въъъъ,маняк,ни знам ве!
    Вундеркинде, ти колко книги си прочел в жалкия си живот? Съмнявам се, че повече от 1-2. Не се прави на интелект и многознайко, защото изглеждаш смешно. Ако наистина беше гении(в което се съмнявам силно), нямаше да си губиш времето тук, а щеше да пишеш докторантура или някакъв друг научен труд. Не те знам на коя от всичките отрепки, баннати от форума, си фейк, но си жалък и досаден.
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
    една велика тема

Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от DieselBlood Виж мнението
    Вундеркинде, ти колко книги си прочел в жалкия си живот? Съмнявам се, че повече от 1-2. Не се прави на интелект и многознайко, защото изглеждаш смешно. Ако наистина беше гении(в което се съмнявам силно), нямаше да си губиш времето тук, а щеше да пишеш докторантура или някакъв друг научен труд. Не те знам на коя от всичките отрепки, баннати от форума, си фейк, но си жалък и досаден.
    Смея да заявя, че книги съм прочел в пъти повече от теб. От писане на научни трудове и докторантури полза не виждам.
    Защо си губя времето тук ли? Ами защото са ми забавни такива индивиди като теб.

Нямам намерение да споря с никой по този въпрос или да обиждам, но е жалко за хората, които смятат, че нямат нужда от четене на книги!Според мен най-вероятно на някои хора не им стига времето или просто не са намерили интересната за тях книга, но че няма смисъл от четене - думи на един доста ограничен човек.

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от Gerincettto Виж мнението
    Според мен най-вероятно на някои хора не им стига времето или просто не са намерили интересната за тях книга, но че няма смисъл от четене - думи на един доста ограничен човек.
    Виж как сама си отговори на въпроса.
    Колкото до втората част на изречението - грешно интерпретираш думите ми. Това, което се опитвах да намекна, е, че в днешно време една огромна част от книгите, които се издават, са пълен и неповторим боклук и художествената им стойност е точно толкова, колкото и на клюките във фейсбук - 0.

Определено средата, в която попаднеш си казва думата!

Така е средата е важна и се радвам, че въпреки това продължавам да чета.Жалко е, че в днешно време повечето млади е по-вероятно да ги видиш по кафенетата с цигарата, отколкото с книга!

Град
    Въъъъ,маняк,ни знам ве!
    Цитирай Първоначално написано от Makenzi97 Виж мнението
    Смея да заявя, че книги съм прочел в пъти повече от теб. От писане на научни трудове и докторантури полза не виждам.
    Защо си губя времето тук ли? Ами защото са ми забавни такива индивиди като теб.
    Яяя, тъй ли? И ти откъде знаеш колко книги съм прочел бе, келеш? Върви при мама да я питаш може ли да останеш до 11:00 на компютъра и не ми се прави на всезнайко. Колкото до втората част от кухия ти пост, какви точно индивиди, мойто момче? Хора, които са живели мааааааалко повече от теб и знаят маааааалко повече неща за живота от теб ли? ОК. Стой тука и се учи.
    една велика тема

Виж му набора и не го обиждай повече. Не мога да разбера какво се занимаваш с него?
    То е ясно ,че е абсолютно ограничен откъм мозъчен капацитет, езикова култура и изказ.
    Винаги ще има хора, които да са на 180 градуса от мисленето ти и мирогледа ти, винаги ще има такива, които ще спорят, само защото виждат, че се връзваш.. но кажи ми, струва ли си? И какво? Ще спорите, ще покажеш, че си по еродиран, че имаш по-богат речник и т.н., за което ЕВАЛА, но какво? След това какво?..
    Не знам, ако искаш нападни и мен, че се меся, където не ми е работата, но трябваше да го кажа.
    WindScar <3333
    obesendomat (superman) <3

Повече от фен Аватара на autumn_eyes
    Може би не общуваш с достатъчно от правилните хора?

Повече от фен Аватара на cookie78
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от ledenakrasota Виж мнението
    Младото поколение чете и то страшно много. Смениш ли средата, започваш да срещаш страшно много такива хора. Ако се движиш в културна среда, интелигенти, хора на изкуството, каквото и да било подобно съсловие, ще си с обратното впечатление. Ще срещаш по-малко не четящи хора и ще мислиш обратното.
    Аз познавам много хора, които четат..И обожавам да чета! Пък съм бая младо
    Come on skinny love just last the year...

Годините не са фактор, скъпа.
    WindScar <3333

Град
    Въъъъ,маняк,ни знам ве!
    Цитирай Първоначално написано от xPafx Виж мнението
    Виж му набора и не го обиждай повече. Не мога да разбера какво се занимаваш с него?
    То е ясно ,че е абсолютно ограничен откъм мозъчен капацитет, езикова култура и изказ.
    Винаги ще има хора, които да са на 180 градуса от мисленето ти и мирогледа ти, винаги ще има такива, които ще спорят, само защото виждат, че се връзваш.. но кажи ми, струва ли си? И какво? Ще спорите, ще покажеш, че си по еродиран, че имаш по-богат речник и т.н., за което ЕВАЛА, но какво? След това какво?..
    Не знам, ако искаш нападни и мен, че се меся, където не ми е работата, но трябваше да го кажа.
    Аз виждам какъв му е наборът. Виждам, че е тъп келеш, който страда от липса на внимание. Но не разбирам защо се пъне да се прави на интелигент при условие, че нито има речника, нито акъла да спори с по-умен от него човек. Не, нямам намерение да те нападам просто, защото не си ти виновна за неговата ограниченост.
    една велика тема

Ето, всички знаем,че е тъп келеш, без явно действащи мозъчни клетки. Не е нужно да си Сократ, за да го установиш това.. ;д. Наистина е глупаво, че се опитва, да изпъкне по някакъв начин със знания, или познания, на които очевидно има дефицит, но пък защо да спорим? Ако ти не му отговаряш, няма как да води спор сам.. О не, чакай има.. Шизофрения и там другите психично отклонения, но ако не страда от такива, едва ли може.. Не знам, ако ти е интересно- спори.. ама си е чиста загуба на време да спориш с такива деградирали пикльовци.. Опа, не, той няма как да е деградирал, като първо не е бил градирал.. (wtf, тва доби ли смисъл o.O? ) .. Та, така де, надявам се , че ме разбра.
    WindScar <3333

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си