.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Hybrid View

Question Какво му става?

Здравейте!
    Искам да ви помоля за някакво мнение, с приятелят ми сме заедно от две години и половина. Преди месец той замина в друг град да учи, лошото е че от тогава малко по малко се отдрапва от мен. Чудя се какво му става. В главата ми изникват много причини защо е такъв но незнам какво да правя вече. Обичам го и знам че и той ме обича но става нещо и аз незнам какво

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Връзките от разстояние не винаги просъществуват дълго. Трябва си контакт. Може би си е харесал друга, а може би като не се виждате, не му се седи нон стоп на телефона/скайпа и гледа да си прави неща в реалния живот.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Супер фен Аватара на druzilla
    Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от SisiStrange Виж мнението
    Може би си е харесал друга, а може би като не се виждате, не му се седи нон стоп на телефона/скайпа и гледа да си прави неща в реалния живот.
    Съгласна съм.Аз сега преживявам нещо подобно.Не с гаджето,а с приятелите.Искам да говоря с тях да знам какво се случва в живота им,но постоянното висене в чата и на телефона ми действа адски досадно и вече все по-малко общуваме.Предполагам,че и той се чувства по същия начин..
    “If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be dealt with.” - Michael Jackson ♥

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Премества се, започзнава се с нови хора, повечето може би от женски пол. Познай какво може да му "става".

Цитирай Първоначално написано от Sh@d0w Виж мнението
    Премества се, започзнава се с нови хора, повечето може би от женски пол. Познай какво може да му "става".
    не съм съгласна с това

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Цитирай Първоначално написано от Sh@d0w Виж мнението
    Аз пък съм напълно съгласна.В нов град,нормално да има нови запознанства,нормално и с момичета.Връзка 2 години и половина,при което хората в повечето случаи си омръзват.Правете си изводите,нищо чудно някоя мацка да му е завъртяла главата.Съжелявам,просто съм директна.

Нормално е. В друг град, нови хора, нови колеги, ново място-университетът... интересно е, лекции, след лекциите с колеги насам- натам. Очаквано е да си намали седенето пред скайп и разговорите по телефона. И аз самата (макар да съм си в моя град) откакто започнах академичната година не намирам толкова време нито за скайп, нито за часове наред по телефона, а понякога и за кафе с приятелите.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Мега фен Аватара на FuckedUp
    Цитирай Първоначално написано от malkata_princes Виж мнението
    Здравейте!
    Искам да ви помоля за някакво мнение, с приятелят ми сме заедно от две години и половина. Преди месец той замина в друг град да учи, лошото е че от тогава малко по малко се отдрапва от мен. Чудя се какво му става. В главата ми изникват много причини защо е такъв но незнам какво да правя вече. Обичам го и знам че и той ме обича но става нещо и аз незнам какво
    То ти като не знаеш, ние ли ще знаем?
    Нека си гадаем какво му "става".

Супер фен Аватара на TheBobqk
    Град
    Бургас
    Учи си човечецът, нови запознанства. Ти да не очакваш 24/7 да е на телефона или скайп. Поговори с него за притесненията си.
    ^^^
    Бургас <3

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Говори с него.
    Възможни са много неща, но нека не ти пълним главата с подобни неща. Поговори си с него. За да оцелее връзката от разстояние - трябва и двамата да полагат грижи, иначе не се получава.

Фен Аватара на juj4elinka
    Град
    Бургас
    Щом се притесняваш от това, което се случва и имаш въпроси задай ги към него, а не към участниците във форума, защото едва ли някой ще ти отговори адекватно на въпросите, които ти се въртят в главата. Свързваш се с него, разговаряте и ще спреш да се чудиш и маеш какво ти се случва и защо.

Повече от фен
    Че питай него не нас

Супер фен Аватара на balu4ka
    Град
    V.T
    Защо не поговориш с него пряко?
    Естествено е ,когато човек се отдели от познатата среда да се опитва да узнае новата.Университет,нови хора,нови хобита и т.н.Вероятно си свикнала на системното "заедно",сега ти е трудно да свикнеш с новата обстановка.
    Защото когато затворя очи, виждам само теб...

http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си