- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво му става?
Здравейте!
Искам да ви помоля за някакво мнение, с приятелят ми сме заедно от две години и половина. Преди месец той замина в друг град да учи, лошото е че от тогава малко по малко се отдрапва от мен. Чудя се какво му става. В главата ми изникват много причини защо е такъв но незнам какво да правя вече. Обичам го и знам че и той ме обича но става нещо и аз незнам какво
Връзките от разстояние не винаги просъществуват дълго. Трябва си контакт. Може би си е харесал друга, а може би като не се виждате, не му се седи нон стоп на телефона/скайпа и гледа да си прави неща в реалния живот.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Съгласна съм.Аз сега преживявам нещо подобно.Не с гаджето,а с приятелите.Искам да говоря с тях да знам какво се случва в живота им,но постоянното висене в чата и на телефона ми действа адски досадно и вече все по-малко общуваме.Предполагам,че и той се чувства по същия начин..
“If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be dealt with.” - Michael Jackson ♥
Премества се, започзнава се с нови хора, повечето може би от женски пол. Познай какво може да му "става".
Аз пък съм напълно съгласна.В нов град,нормално да има нови запознанства,нормално и с момичета.Връзка 2 години и половина,при което хората в повечето случаи си омръзват.Правете си изводите,нищо чудно някоя мацка да му е завъртяла главата.Съжелявам,просто съм директна.
Нормално е. В друг град, нови хора, нови колеги, ново място-университетът... интересно е, лекции, след лекциите с колеги насам- натам. Очаквано е да си намали седенето пред скайп и разговорите по телефона. И аз самата (макар да съм си в моя град) откакто започнах академичната година не намирам толкова време нито за скайп, нито за часове наред по телефона, а понякога и за кафе с приятелите.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Учи си човечецът, нови запознанства. Ти да не очакваш 24/7 да е на телефона или скайп. Поговори с него за притесненията си.
^^^
Бургас <3
Говори с него.
Възможни са много неща, но нека не ти пълним главата с подобни неща. Поговори си с него. За да оцелее връзката от разстояние - трябва и двамата да полагат грижи, иначе не се получава.
Щом се притесняваш от това, което се случва и имаш въпроси задай ги към него, а не към участниците във форума, защото едва ли някой ще ти отговори адекватно на въпросите, които ти се въртят в главата. Свързваш се с него, разговаряте и ще спреш да се чудиш и маеш какво ти се случва и защо.![]()
Че питай него не нас
Защо не поговориш с него пряко?
Естествено е ,когато човек се отдели от познатата среда да се опитва да узнае новата.Университет,нови хора,нови хобита и т.н.Вероятно си свикнала на системното "заедно",сега ти е трудно да свикнеш с новата обстановка.
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)