- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Омръзна ми..
Хм, чудя се как да ти отговоря, защото той използва всички възможни начини. Припомня стари рани, обсъжда ме от главата до петите, на моменти казва, че съм била всичко за него, след това, че съм нищо, сравнява ме с другите, естествено изтъква, че съм нещо по-долно и т.н. Не бих казала, че приятелите ми се забавляват, но не се месят, защото историята е много дълга и всеки от нас има вина за случилото се. А и.. той се държи добре с всички други, освен с мен.
Явно все още има чувства към теб и ако наистина му беше безразлична нямаше да се опитва да прави нещо,дали против теб или с теб..Игнорирай го и се усмихвай по-редовноТова ще го подлуди и ще миряса.Успех
Егати и компанията са тези, които ще виждат, че член от нея е сравняван със земята и няма да обърнат внимание. Не ми се вижда голяма загуба. И в нашата компания редовно се тролим, но шеговито, без лошо чувство. Ако някога усетя, че някой от тях се мъчи да ме засегне наистина, да ме заболи и ме обиди, а другите не реагират никак, ще ми е през оная работа, която нямам, за тях. Приятелите са, за да се подкрепят. Едно е да се избъзика с нея веднъж-дваж, друго е тоя системен, груб тормоз.
Да седне да му държи речи е безсмислено, защото само ще го зарадва, че отвръща. Да викне да го набият е жалко. Най-нормалното нещо е да не му обръща внимание и да си живее живота.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
SisiStrange, мнението ми не беше насочено към ситуацията на авторката, а към друго мнение. Аз лично смятам, че в спор между двама души в дадена компания не трябва да се намесват останалите й членове... все пак не може сички да се харесват в компания от 10-12 човека.... Не ми се е случвало да ми се подиграват, но от мъжка гледна точка щях да си реша проблема face2face без да принуждавам някой да взима моя страна или тем подобни.... Относно "Най-нормалното нещо е да не му обръща внимание и да си живее живота." ... отново за безразличието/игнора....... да си мълчиш и да търпиш е жалкото... да бягаш... също. Относно "набиването".. и само скръцване със зъби от някой батко ще го кротне. Не знам как е при момиченцата, но ако някой ме дразни постоянно в продължение на 2 години няма да мълча, а ще реагирам подобаващо.
Нямах в предвид да си скрива сълзите и да търпи мъченически, а реално да спре да и пука. Да си се смее, да си живее и да го гледа презрително като се прави на мъж. Може да му иронизира глупостите, но да не влага кой знае какво в реакциите си. Нейните реакции го забавляват. Той иска да види, че я засяга.
Не е редно никой в една компания да застава на каква да е страна, но никога не бих гледала как мой приятел е тормозен без да реагирам никак. Ако ще да е от друг приятел. Откровено би ми станало неприятно. Това, че те не му правят някаква забележка поне (доколкото разбрах от темата засега), говори зверски зле за тях. Да кажеш на приятел, че това, което прави е лошо, не е вземане на страна.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
"Убий идиота с мълчание".
Глупаво е всичкото това и детско. Да се отмъщават, мразят, е наистина глупаво, защото до вчера сте си твърдели, че се обичате, а сега вече се мразят. Не се връзва. Един разумен човек, би приел всичко това и продължил напред.