.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 32

Hybrid View

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от notlike Виж мнението
    Малшанс значи. А иначе грешката ти, както си мислех, се оказа много груба. Винаги трябва да си знаеш цената и да имаш самочувствие за това, което можеш и това, което си. Има нещо като мисъл, която витае в нета - "Това, което си в момента, е резултат на това, което си бил преди". Изводът е да бъдеш себе си, да оценяваш достойнствата си и да продължиш напред. Така ще срещнеш правилните хора в живота си занапред. Успех ти пожелавам. Преди и аз се чувствах някак си - как да ти кажа, ниско в йерархията. Хората се хвалят, аз ги хваля също, а себе си не оценявах достатъчно. Имах комплекси за външния си вид, за начина си на мислене, за неразбирането. Осъзнах обаче, че външният свят е като отражение на вътрешния. Сега не пестя хвалби към себе си, защото знам какво мога и къде се крият плюсовете ми. Доста хора ме оценяват, радват ми се и съм част от техния живот. Други ме мислят за идиот, но на мен не ми пука, защото ми е пределно ясно, че не можеш да се харесаш на всички
    Благодаря за изчерпателното мнение Относно самочувствието.. Наистина се старая да повярвам в себе си, но ТОЙ просто не ми позволява. Много добре знае колко съм чувствителна на тази тема и няма ден, в който да пропусне да изтъкне недостатъците ми..

Голям фен Аватара на notlike
    Цитирай Първоначално написано от wasch0 Виж мнението
    Благодаря за изчерпателното мнение Относно самочувствието.. Наистина се старая да повярвам в себе си, но ТОЙ просто не ми позволява. Много добре знае колко съм чувствителна на тази тема и няма ден, в който да пропусне да изтъкне недостатъците ми..
    Явно си доста ранима на тази тема. Не знам за теб, но аз на моменти съм адски отмъстителен. Защо просто не го поставиш веднъж на място очи в очи? Кажи му - "ОК, аз си имам недостатъци, ама ти да не си идеален? Всъщност, ти си един комплексар, който се интересува от чуждите грешки, мислейки се за идеален, а не виждаш какъв идиот си. Страх те е да се издигнеш в очите с качества, защото явно те е страх от комплексите си. Затова искаш да си направиш мнение, като злепоставяш хората. Аз на твое място ще умра от срам, защото злословенето е черта на слабохарактерните малоумници, които мислят, че така ще впечатлят другите, но всъщност показват колко жалки са в действителност. Не ми трябва отговорът ти, спести си го. Аз мога да имам своите лоши черти, но за разлика от теб, не ме е срам да си ги призная, защото идеални хора няма. Оправяй се както можеш, чао!". Повярвай ми, кажеш ли му такава реплика, е доста вероятно да си намери топките в устата и да не знае какво да каже. След това просто спри да му обръщаш внимание въобще и ще видиш разликата.

П.П. Не те карам да му цитираш дословно простотиите, които измислих току-що. Кажи му каквото мислиш, аз просто ориентировъчно ти давам някакви идеи. Успех!
    Прощавам, но не ЗАБРАВЯМ.

Супер фен
    Ще звучи глупаво от моята уста, бях си обещала, че ще изтърпя всичко, защото сама си го направих и все още не мога да си простя, но чашата преля. Омръзна ми да се правя на силна, а когато се прибера да плача с часове. Точно за това ще приема съвета ти и ще опитам да му запуша устата.
    Цитирай Първоначално написано от notlike Виж мнението
    Аз мога да имам своите лоши черти, но за разлика от теб, не ме е срам да си ги призная, защото идеални хора няма.Не ми трябва отговорът ти, спести си го. !
    Изключително много ми хареса, ще го използвам. Благодаря ти!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си