- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Омръзна ми..
Явно си доста ранима на тази тема. Не знам за теб, но аз на моменти съм адски отмъстителен. Защо просто не го поставиш веднъж на място очи в очи? Кажи му - "ОК, аз си имам недостатъци, ама ти да не си идеален? Всъщност, ти си един комплексар, който се интересува от чуждите грешки, мислейки се за идеален, а не виждаш какъв идиот си. Страх те е да се издигнеш в очите с качества, защото явно те е страх от комплексите си. Затова искаш да си направиш мнение, като злепоставяш хората. Аз на твое място ще умра от срам, защото злословенето е черта на слабохарактерните малоумници, които мислят, че така ще впечатлят другите, но всъщност показват колко жалки са в действителност. Не ми трябва отговорът ти, спести си го. Аз мога да имам своите лоши черти, но за разлика от теб, не ме е срам да си ги призная, защото идеални хора няма. Оправяй се както можеш, чао!". Повярвай ми, кажеш ли му такава реплика, е доста вероятно да си намери топките в устата и да не знае какво да каже. След това просто спри да му обръщаш внимание въобще и ще видиш разликата.
П.П. Не те карам да му цитираш дословно простотиите, които измислих току-що. Кажи му каквото мислиш, аз просто ориентировъчно ти давам някакви идеи. Успех!
Прощавам, но не ЗАБРАВЯМ.
Ще звучи глупаво от моята уста, бях си обещала, че ще изтърпя всичко, защото сама си го направих и все още не мога да си простя, но чашата преля. Омръзна ми да се правя на силна, а когато се прибера да плача с часове. Точно за това ще приема съвета ти и ще опитам да му запуша устата. Изключително много ми хареса, ще го използвам. Благодаря ти!![]()