- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Омръзна ми..
Явно си доста ранима на тази тема. Не знам за теб, но аз на моменти съм адски отмъстителен. Защо просто не го поставиш веднъж на място очи в очи? Кажи му - "ОК, аз си имам недостатъци, ама ти да не си идеален? Всъщност, ти си един комплексар, който се интересува от чуждите грешки, мислейки се за идеален, а не виждаш какъв идиот си. Страх те е да се издигнеш в очите с качества, защото явно те е страх от комплексите си. Затова искаш да си направиш мнение, като злепоставяш хората. Аз на твое място ще умра от срам, защото злословенето е черта на слабохарактерните малоумници, които мислят, че така ще впечатлят другите, но всъщност показват колко жалки са в действителност. Не ми трябва отговорът ти, спести си го. Аз мога да имам своите лоши черти, но за разлика от теб, не ме е срам да си ги призная, защото идеални хора няма. Оправяй се както можеш, чао!". Повярвай ми, кажеш ли му такава реплика, е доста вероятно да си намери топките в устата и да не знае какво да каже. След това просто спри да му обръщаш внимание въобще и ще видиш разликата.
П.П. Не те карам да му цитираш дословно простотиите, които измислих току-що. Кажи му каквото мислиш, аз просто ориентировъчно ти давам някакви идеи. Успех!
Прощавам, но не ЗАБРАВЯМ.