.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Тема: Сънувах...

Мега фен
    Град
    <3

Сънувах...

Сънувах, че имам лекция в някаква огромна къща и че един приятел е в нея и за да го видя, закъснявам за лекцията. После влизам, извинявам се за закъснението и почвам да правя бита сметана в часа и после минавам през всички да я опитат от една голяма купа. Ка'т да е. Свършва лекцията и си губя горното топче на обицата и мойто другарче решава, че някакъв негов приятел продавал обици и ще ходим при него. Тръгваме ние и на улицата намираме на земята много стотинки, ама и от двете страни са с герб и ги разглеждаме и им се изумяваме, като в един момент идват 3 злобни деца и искат да ни правят лоши неща, ние почваме да бягаме към мястото, в което е приятеля на тоЗ мой приятел и виждаме в далечината още поне 10 деца, тичащи след нас... Но ка'т да е! Стигаме до онзи приятел, качваме се в асансьора и го виждаме да прави секс с няква. И смешното е, че всички сме в асансьора, обаче той продължава да си я чука. :3 След това не помня да е ставало нещо, но като излязохме от блока му, се озовахме на някакъв пазар с плодове и зеленчуци, на който някакви дядовци си мятаха през улицата царевица и търкаляха огромни картофи по земята. :о Друго не помня, ама трябваше да си запиша, защото искам да се науча да си помня в по-големи подробности сънищата. :3

Едит: Забравих да кажа, че докато бяхме в лекцията, един колега ми искаше химикал, а аз незнайно защо му давам малка ножичка. А в стаята, в която беше лекцията, имаше от онези ъъм бидончета?! хаха с топла и студена вода и аз натискам да тръгне студената (понеже ми трябваше за сметаната) и капе върху някакви копчета, а после сънувам, че сме в същата тая къща на някакъв етаж и е рано сутринтаа, едно момиче се гримира пред огледало само по гащи и няква тенискаа, други пък се разхождат по коридорите полубуднии и аз влизам в една стая и след мен влиза някакъв и почва да ми показва колекцията си от слонове, костенурки и квото се сетите. :о И друго не помня. ^^
    Последно редактирано от ShtrudeL : 10-25-2012 на 04:33
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Дет' вика дядо ми : "Квот' си сънувал , ще се случи обратното" .Демек токувиж другия път ти се чукаш в асансьора без да ти пука

Мега фен Аватара на machoka
    виж в гуугъл кво е ДИСПЕНСЪР

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от machoka Виж мнението
    виж в гуугъл кво е ДИСПЕНСЪР
    а ее същото Виж каква сложна дума за такова просто нещо... апфУ
    4XCOKИ

Мега фен Аватара на machoka
    nali .. как да предположиш, че БИДОН всъщност е диспенсър

Мега фен Аватара на 102
    На един приятел му викат Бидона.. уместно ли е на галено да му се казва Спенсър...?

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от machoka Виж мнението
    nali .. как да предположиш, че БИДОН всъщност е диспенсър
    можИ и 'буренце' :3 хахаха ^^
    4XCOKИ

Супер фен Аватара на DennisCobain
    Аз сънувах, че режа главата на някакъв и му я погребвам, но точно когато хвърлих пръст върху нея тя си отвори окото и започна да мърда. След това на главата и израстна тяло и започна да ме гони

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си