- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- за или против гейовете и лизбийките
за или против гейовете и лизбийките сте? познавате ли човек с друга сексуална ореиантация и как другите се отнасят кам него?
против
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
абе с лесбийките нямам проблем, нито с гейовете, ама ако започне ми се натиска един гей ...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
abe koit kakvoto gadje 6te da si xv6ta.ako q/go obi4a mnenieto na kompleksari nepoznava6ti 4oveka ne mogt da tv1rdqt 4e e ne6tastniki dolen samo za6toto ne sa xaresali polovinkata my.
http://impulse.bg/bebcho0o0
Въпрос: Защо Дядо Коледа няма деца?
Отговор: Защото топките са му на елхата.
just_booy пише се лесбийка... и аз съм за...няма смисъл да обяснявам защо...има много такива теми![]()
ЗА!![]()
Първоначално написано от He}|{Ha_Dpo|`a
![]()
![]()
![]()
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
Никой ли не се научи, че от подобни теми няма дайдаСега всеки ще почне да си изказва мненията и по-късно вече ще почне един дълъг спор...накрая конфликт и ПАК до никъде няма да се стигне. Аз мнението си няма да дам. Мисля, че повечето го знаят
![]()
Всеки си има право да обича и желае когото си иска. Повечето мъже всеки момент ще избухнат: Ама гейовете са гнусни! - еми тогава не се занимавайте с тях и ги оставете на мира. То по същата логика що не пуснем тема: Грозните жени: за или против? (например само), щото и те са ви гнусни, ама не ги замеряте с камъни и не ги обиждате...
Всеки да си гледа своя живот...
Абе попринцип съм за,обаче лезбийките са ми леко гнусни..
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
за
Против.
Sasho1988
Варна..
светът е устроен така ,че мъжът и жената да си имат поколение и не случайно хора от един и същи пол няма как да имат собствено поколение - просто щото не трябва да е така.за мен цялата работа е малко неестествена и откачена![]()
.иначе не ми пречат..
![]()
Всеки си решава за себе си.Мен нито ми пречат,нито нищо.
Stay up all night with the stars *
аз познавам само 1 двойка , но пак е нещо и нямам нищо против това си е техен избор на животПървоначално написано от He}|{Ha_Dpo|`a
![]()
uaуа вдигам ти адреналиинааааа <3
Нямам против. Стига да не ми го навират в очите!
Във пяната на муле със самар,което е скопено със ритници,във лигите на котарака стар,без кьорав зъб, със белнали зеници,(затуй лови насън маймуни с трици!)...
Ми не съм против, но не съм и за.Просто ми е все тая човек какъв е!Всеки си избира какъв да е и всеки харесва различни неща, някой момичета, други момчета-нормално е!
za geiovete da -za6toto e dokazano 4e e sastoqnie na duha a lesbiikite.......![]()
Не страдам от психично разстройство - наслаждавам му се!
--- Анджелина Джоли ---
![]()
http://prikachi.com/files/383986m.jpg
Против