.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 3 от общо 3

Какво му става?

Здравейте ето я и моята история в един клас съм с 1 момче което напоследък си харесах.Но той изглежда срамежлив.Преди него бях много влюбена в друг ,но той ме нарани много и реших да се опитам да го забравя по-лесно чрез другото момче за което ще ви разкажа.Той изглежда по-скоро като дете.И да срамежлив е , има хора от класа които ми се присмиват защото не съм срамежлива като тях и съм може би...по-директна от тях .Както и да е той изглежда е разбрал за това че го харесвам не съм му го казвала но съм се издала ,защото все ходех и го питах това онова.И така днес в час нашата редица която аз и тази с която стоим сме момичетата другите са момчета,и бяха написали нещо като посмо-закачна на тази дето стои до мен тя е зубърче така да се каже и всички от там се смяхме и той ме погледна и се обърна на другата страна до края на часа...и аз през междучасието се опитах да му обесня ,че не на него сме се смяли а той направо ме отряза ?Как да го разбера ревност от другите момчета или това ,че му е все тая?Някой има ли някакви идеи?Да му дам ли шанс или да го отрежа?
    Последно редактирано от charovnata_petia5 : 10-25-2012 на 12:14

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Разбери, че си е помислил, че сте обсъждали него и че сте присмивали на него.

Извинявай, но си тъпа.
    Тоя бил срамежлив, ти си била директна, тая била зубърка, я се осъзнай, моля ти се. Като ти гледам правописа, изобщо не виждам с какво намираш кусури в някой. Не можеш да пишеш на родния си език, пък за елементарна култура не знам дали да говоря.

Нищо не разбрах от целия порой думи, наредени една след друга в някакви изречения, но без смисъл...Малко по-точно трябва да обясниш, кой е срамежлив, кой е зубър, кой такъв, кой онакъв. Тогава чак ще можем да ти дадем съвет.

П.С. От това, което разбрах, ти използваш момчето, за да забравиш предишната си любов. Не е честно спрямо него и ти нямаш НИКАКВО право да постъпиш така с него. Директните ти действа явно не са му направили добро впечатление. Ние няма как да гадаем какво е в главата му! (А относно момичето, с което сте се подиграли - от това се вижда колко разум, благоприличие и възпитание имате! Аз самата играя ролята на зубър в клас и много ясно се вижда, на кои им липсват първите седем години и кои проявяват разбиране и не се занимават с простотии, от сорта на подигравки, нецензурни бележки и др. ! )

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си