.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4
    Град
    Bulgaria

не знам какво да правя

анорексичка съм но искам да спра да бъда такава не знам какво да правя страх ме е дали ще мога да се оправя и изобщо анорексията може ли да се лекува моля ви кажете ми какво да правя

Анорексията е болест. Ако имаш такъв проблем наистина, първата крачка към лечението ти е осъзнаването на проблема. Потърси лекарска помощ, сама няма как да се справиш. Успех.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Голям фен Аватара на besso
    Ще се оправиш, но трябва да се посрещаш с психолог Най-важното е - не го отлагай, надявайки се, че с времето сама ще се справиш. Поговори с родителите си и им дай да прочетат подробна информация за анорексията. Информирайте се за добър психолог, който има успешен опит с хранителните растройства. Съберете парички и действайте и всичко ще остане само лош спомен Успех от сърце!

Повече от фен Аватара на mlf
    Това е болест, която при отлагане може да води и до смърт ... не искам да те плаша, но искам да знаеш истината .. просто отиди при личният си лекар, сподели проблеми те си и искай направление .. или просто отиди на частен кабинет при психолог/ психотерапевт/ терапевт/ психиатър запиши си час и осмисли проблеми си ... от само себе си няма да стане по- добре .. УСПЕХ

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си