Оф. Тая плоча съм я слушала вече. Няма да завърши добре за теб.
Нека позная. По-голям е от теб с поне 5 години? Изглежда ти като г-н Много-съм-видял-от-живота, раним, меланхоличен, мистериозен, интересен, вълнуващ; две думи - грешиш тотално.
Типичен коцкар е и с тия ми ти шаблонни многострадални реплики цели да ти влезе под кожата и бельото. "Искам те, ама не искам сега връзка", хем ме боли, хем ме сърби, хем и аз не знам на кой свят се намирам...
Вървяла съм по тоя път, върнала съм се, да ти кажа - не беше и вълнуващо даже, само дето си загубих времето и нервите, търпеейки глупав човек и глупавите му номера.
Не че не иска да те чука - иска си и то здраво, просто е освен всичко друго и типичен путьо и не знае как да си поиска. Плюс това си трудна - ти искаш разбиране, изслушване, да ти споделя, искаш емоционална обвързаност, правиш нещата сложни, докато има други освен теб, които си отварят краката без много увъртане.
Не си набивай филмите, не си фантазирай някви неща, не се озъртай за тайни сигнали на тялото - Блаб ти го каза вече: мъжете са първични същества; каквото мислят - казват, каквото чувстват - показват, каквото искат - вземат. Когато намериш някой, който си заслужава, не се замисляш нараняван ли си, или не си; скачаш с главата напред, пък каквото стане. Той просто не те иска.

Вместо да си губиш времето в измислена вярност, 'щото той уж много те ревнува(и на бас се хващам, че когато не сте заедно и ти си навън, ти звъни да те пита с кого си и да не би да му изневеряваш), взЕми си орежи контактите с тоя непрокопсаник и си намери свястно, земно момче, което може да ти предложи нещо повече от това, да се чувстваш като парцал.