Аз не изпитвам нищо ,към което и да е момиче в последната 1 година.Опитвам се постоянно излизам с разни момичета ,изслушвам ги,опознавам ги ,но нищо!! Не мога просто ,полагам големи усилия,не се държа като глупак,не лъжа ,опитвам се да се променя,но нищо не изпитвам,интересни са ми седмица ,две и после нищо.Преди винаги лъжех,момичетата за да получа нещо ей така, бях малък и всичко за което мислех беше секс.После се влюбих имах прекрасна връзка,всичко свърши преди повече от година ,най-нормално се разделихме ,не ми липсва ,не мисля за нея,минало е.След нея започнах така малко от момиче на момиче,с лъжи ,секс и простотии общо взето,но реших да се променя.Да спра с лъжите,както спрях с предишната си приятелка ,да бъда такъв какъвто съм,защото съм чудесен !! И съм напълно искрен с всяко момиче,намират се доста момичета около мен ,но просто не изпитвам нищо.Не знам вече какво да направя,насилвам се да изпитам чувства към дадено момиче,защото се чувствам гузен ,от това че излизаме седмица,две ,три ,пет тя започва да се влюбва и когато аз не изпитам нищо й го казвам и започват всички да ме обвиняват,че съм бил женкар ,лъжец и т.н . Това не е така просто се опитвам да изпитам нещо с която и да е и каквото и да.Говоря им мило,държа се добре защото така съм го поискал,не е лъжа това ..