.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Съвети,ако може?

Здравейте,аз съм на 16 години и съм 10 клас. От 2 седмици харесвам едно момче,което е в класа на най-добрата ми приятелка. Той знае за съществуването ми,но само това. Още от първия път,когато го видях си го харесах и реших,че прилича на анимационен герой. И от тогава започва проблема ми. Винаги съм имала проблеми със сдържането и всеки път,когато той мине му викам "ей,анимацията",а някой път и по някоя обида. Много съжалявам за това,че си набавих черни точки.. Как да привлека вниманието му и да оправя нещата с него? Не мога да отида до него и да му кажа "извинявай",защото за това момче съм.. дразнещата приятелка на момичето,с което не се разбират. Когато не му казвам нищо,а седя в стаята им и говоря нещо на приятелката ми,съм виждала как ме гледа в продължение на минута.. даже повече и след като срещнем погледи той излиза от стаята.. Не съм толкова грозна,даже хората ми казват,че съм сладка,но искам да променя нещо във външния си вид.. приятно ми е да ме гледа. И ако може някакви съвети от по-суетни момичета,за грим,облекло,прическа и т.н. за училище. И как да се държа пред това момче..

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Напротив. Вземи се извини за детинското си поведение, което явно стопира действията му, ако те харесва. Как ще заговориш заядливо същество нормално, след като тО самото няма нормално отношение към човека насреща си?
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Извини се за лигавщините си.

Остави външния си вид, не вярвам това да го отблъсква така както поведението ти. И защо не можеш просто да идеш и да му извиниш? Точно това трябва да направиш и гледай да си мериш малко приказките, само малките деца си показват , че се харесват, обиждайки се.
    Последно редактирано от HollyGolightly : 10-26-2012 на 04:54

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Amore-Mio* Виж мнението
    Извини се за лигавщините си.
    Гениално. А и Б се запознават. Б е с нетипична визия. А изглежда посредствено и си позволява да хвърля хапливи забележки по адрес на Б.
    Б, като се има предвид нетипичната му визия, вероятно е свикнал на подобни плиткоумия от страна на околните и ги отразява с пасивно-агресивно поведение, вероятно хейтвайки А за незавидните й интелектуални заложби.
    А отива и се извинява на Б.
    И заживяха щастливо до края на дните си.

// не се кефя на сополи, сори. Ако щеш си обречи родата до 9то коляно да му робува до второто пришествие, няма да промениш особено. Дано ти е за урок занапред да не храниш хората в опити да им привлечеш вниманието.

пс: прощавай за езика. отивам да си изпия кафето.

Супер фен Аватара на Azoria
    Град
    Bulgaria
    Само от по-суетни ли искаш съвети?

Каквото и да правиш с косата и грима си - гледай ,ако случайно ти пипне лицето да не го удавиш във фон дьо тен..

И да, иди при него и започни някакъв цивилизован разговор. Ако искаш да те приема на сериозно - дръж се сериозно. о.О
    Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:

Промени отношението си към него! Ето някои съвети как да привлечеш вниманието му: http://www.neznam.bg/%D1%81%D1%82%D0...C%D1%83-%D0%99 В този сайт има и статии за външния вие, но това не е толкова голямо значение. По-важното е да му направиш добро впечатление и да компенсираш за ужасното си поведение.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    Спри да го бъзикаш и се извини. Направила си лошо първо впечатление и трябва да се постараеш да го поправиш.
    Относно визията, в ютуб има милион клипчета с прически и грим, разрови се.

Голям фен Аватара на scandalousLady
    Град
    Covington, Georgia.
    Започни да се държиш нормално с него, по-мило. Извини се и започнете на ново.
    to feel your pain, you feel mine
    go inside eachothers minds
    just to see what we'd find .. ♥

soulless

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си