.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Hybrid View

Бихте ли го казали ? :)

Момчета бихте ли казали на дадено момиче ,че е красива ако нямахте чувства към нея ... смисъл ако сте от момчетата ,които не изразяват много добре чувствата си и ако го кажете това значи ли ,че харесвате въпросното момиче ?

Голям фен Аватара на notlike
    Разбира се, че можеш да го кажеш. Аз лично го правя. Въпросът е, че не толкова често - просто такъв си ми е характерът, не правя много комплименти на хората. И все пак, тези, които са ми по на сърцето, разбира се, че ще получат повече похвали
    Прощавам, но не ЗАБРАВЯМ.

Супер фен Аватара на Anonys
    Мда, или ги бъзикам и после като се поизнервят някой комплимент или просто им го казвам

Цитирай Първоначално написано от Anonys Виж мнението
    Мда, или ги бъзикам и после като се поизнервят някой комплимент или просто им го казвам
    Същото

Естествено !!

Супер фен Аватара на DennisCobain
    Цитирай Първоначално написано от aGressiwe Виж мнението
    Естествено !!
    this.

Аз пък мисля, че това, че някой ти е направил комплимент не означава, че той иска да бъдете "гаджИта".

Дам, бих го казал.

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Мога да го кажа на всяка жена, която намирам за хубава без изобщо да имам задни мисли.

Цитирай Първоначално написано от dimitar_ak Виж мнението
    Мога да го кажа на всяка жена, която намирам за хубава без изобщо да имам задни мисли.
    Но по-често имаш, нали?:д

На мен поне ми доставя повече удоволствие да хваля хора, които харесвам .. И дори да не им правя комплименти, го казвам с толкова много сърце иии заредено с положителна енергия, та определено се различава от обикновения редови комплимент. Въпреки че аз по принцип обичам да казвам хубави неща на хората... И се радвам, когато не ме разбират погрешно. Просто съм мила и казвам всичко (хубаво), което мисля.
    В този ред на мисли един комплимент не може да е гаранция, че човекът отсреща те харесва, но има такава вероятност.

Момиче съм :<
    Последно редактирано от jghgh : 10-26-2012 на 13:15
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Разбира се.

Супер фен Аватара на cigarettekisses
    Това,че някой ти казва,че си красива изобщо не значи,че има чувства към теб. Означава единствено,че те харесва като външност.
    'Don't be afraid of death;
    be afraid of unlived life.
    You don't have to live forever,
    You just have to live.'

Мега фен Аватара на draid
    Не трябва да имаш чувства, за да кажеш че е красива. Както и не означава, че имаш чувства ако го направиш.

Голям фен Аватара на notlike
    Цитирай Първоначално написано от draid Виж мнението
    Не трябва да имаш чувства, за да кажеш че е красива. Както и не означава, че имаш чувства ако го направиш.
    Пич, не обичам да пиша оффтопици, но коментарът ти е брутален. Едно и също нещо го каза по два различни начина, хаха.
    Прощавам, но не ЗАБРАВЯМ.

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    Момиченце съм, но и аз ще кажа.

За мен не е нужно да имам чувства към някого, за да направя комплимент. Има хора, които може и да са най-големите боклуци по характер, но са адски красиви, не може да им се отрече. А аз щом намирам някого за красив, си му го казвам.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си