- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Да пия ли хапче
Дойде ми на 11.10.Днес с гаджето ми правихме секс, и след първия път минаха 20 минути и повторихме с презерватив но той се скъса и спряхме веднага.Му/у Двата пъти приятеля ми не се е измивал или ходил до тоалетна.Да пия ли хапче
Има вероятност да си била в овулация, ако си с по-нередовен цикъл...
Първият път беше ли с презерватив ?
Щом сте спрели веднага щом се е скъсал... следователно приятеля ти не е свършвал нали ?
Еми първия път беше без ама той свърши с ръка и след 20 мин сложихме презерватива започнахме и след няколко мин. той усети че се е скъсал и спряхме веднага,цикъла ми е г.д редовен.
Малко помощ, докато е още време ?
Виж сега за тези работи няма време, ако се съмняваш по-добре дай 35 лв (или колкото са там) за хапче, отколкото да се филмираш... А и накрая ако излезе че е станал гаф, ще ти е още по-тъпо, че не си изпила хапчето навреме![]()
Aко наистина се съмняваш че си била в овулация и може да е станало гаф, по-добре си пий хапчето. И не са ли ви учили поне, че като правите секс после той трябва да се измие...
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
недей пиеш нищо ти няма... стига се филмирай ...
Kao jedno mi smo bili
volela bih da dozivim
bar jos jednom
oci da ti vidim
Как ги късате тези презервативи, аз да се старая не мога ахаха... така значи за 20 минути мисля, че спермата е станала негодна не знам, и има доста голям шанс да си била в овулация, за хапче да ти кажа е Уеееко късно, защото е най-ефикасно да се пие на момента (ако ест имаш възможност) или до няколко часа, с всеки час действието му отслабва. Ти взе ли, какво стана? Че гледам днес е втори ден...въпреки че няма смисъл от него ..
^Може да се пие до 3 дена след рисковия акт. Има смисъл все още.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Вече повечето от смисъла се е изгубил, но да прави каквото иска
Някои мацки пак забременяват дори да го пият почти веднага а какво остава за третия ден?!Е, при всеки е различно-дали ще подейства , или не е въпрос на късмет, по-скоро
![]()
Т'ва за всеки изминал час са простотии. Пила съм хапче на 60-тия час от фала и пак ми свърши работа. Ако се притеснява - да пие.
Бре, колко сигурно го отсече, че е глупост-напротив, за всеки организъм е индивидуално-при едни и след 1 час няма да подейства, при други и на 70-ия може да стане. Така че недей заключва така наизуст кое е глупост и кое не !))
Има вероятност.По - добре пий.
късат се много лесно ... и все пак мисля , че много се филмира . с последната ми приятелка изкарах 2 години без презервативи и свършвах в нея спокойно , като само броях някви шибани дни и не съм се притеснявал , е и хапчета е пила понякога , но като зн че ще пие хапче няма такива малко , целия вътре и тва е :д ... така че , не винаги е толкова лесно , но е хубаво да се пази човек ...
Kao jedno mi smo bili
volela bih da dozivim
bar jos jednom
oci da ti vidim