- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да разберем дали...?
Как да разберем дали едно по-срамежливо момче те харесва?То ще се опита ли да е около нас?Ще се опита ли да ни заговори?Как да разберем дали има шанс или не?А кога ревнува?
Зависи. Може и да се осмели да те заговори. Срамежливостта принципно е временна и когато те опознае,би трябвало да му е по-комфортно с теб. Опитай се ти да го заговориш.
'Don't be afraid of death;
be afraid of unlived life.
You don't have to live forever,
You just have to live.'
Няма шаблон по който срамежливите хора да действат. Ако ти го харесваш, опитай се да го опознаеш и разбери дали е заинтересован от теб.
Всеки показва чувствата си по различен начин, но ето някои от най-често срещаните: http://www.neznam.bg/%D1%81%D1%82%D0...81%D0%B2%D0%B0
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Имам някои наблюдения,понеже имам точно такъв приятел в компанията.
Той е срамежлив с новите момичетата..Харесва една приятелка,но думите му ги вадим с ченгел,когато го питаме нещо.Срамежливите хора играят по-скрити игри..Ако те харесва,ще ти пише,ще се държи с теб като приятел,общо взето ще ти покаже какъв човек е..Затова бъди търпелива,ако го харесваш наистина момчето.
Успех![]()
Търпение е нужно и да не се страхуваш да направиш първата крачка ( като да го заговориш и т.н. )
to feel your pain, you feel mine
go inside eachothers minds
just to see what we'd find .. ♥
soulless![]()
Ами ако го заговарям само аз няма ли да стана някак досадна?И останалите да шушукат?
Ако наистина го искаш - ДЕЙСТВАЙ !! Говори с него, опознайте се, пишете си ! Но най-важното е да не ти пука от хората !! : ))
Много си зависи от човека.
Възможно е да се осмели да те заговори или пък не. Така, че действай - нищо не губиш.