- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Много е трудно..
:/
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
пич, аз пак ти писах ;д
WindScar <3333
obesendomat (superman) <3
хмммм, на тия години вече трябваше да си се ориентирал към качествена музика...![]()
той всъщност е тя
WindScar <3333
Момиче съм. И да ти кажа за всеки човек "качествената" музика е различна.![]()
на 18 години вече е редно да имаш ищах за търсене на нещо по-стойностно, дори и в този стил, който си избрала... а не да си кюташ на най-тривиалните, скучни и безинтересни неща
Търсила съм. Това си ми харесва.. Чакай, чакай мисля, че мога да направя топ 5 или 10..
1.Red Hot Chili Peppers
2.Three Days Grace
3.Nirvana
4.Asking Alexandria
5.Guns N Roses
6.Led Zeppelin
7.Bullet For My Valentine (старите албуми..)
8.Blink 182
9. Green Day
10. 30 seconds to mars
Така. Това са ми топ 10 любими.Боклук или не за мен са прекрасни <3
Няма лошо, всеки харесва различни неща. Ако бяхме всички еднакви нямаше да е интересно.![]()
но е важно човек да се развива... аз непрекъснато търся нови групи, слушам нови неща и си обогатявам познанията... странни са ми хората, които се задоволяват с капчицата дъжд на челото, когато има цял океан пред тях, само защото тя им е паднала наготово на челото
И аз съм на това мнение. Но да нареждаш световно неизвестна група като Asking Alexandria (за пръв път ги чувам) до Лютите чушки, Лед Цепелин и ГЕР си е срам и позор за 5 поколения напред. Пък като ти се куфее, куфей си. От кога има възрастова граница И ЗА ТОВА? Или аз не съм уведомена? Не ти трябват тези шарлатани психолози, психоаналитици и най-вече психоПАТИ. Няма да се раздаваш на 60, я!
всъщност факта, че в България за световно известна група се брои всичко, което е било актуално преди минимум 10 и повече години е доста смешно... то затова и в България се кефим на поредните концерти на Менуор и други такива, а актуалните групи свирят пред макс. 200 човека, ако изобщо някой от кухите и мислещи като теб промоутъри се сети да организира нещо такова.
За психолозите и тн беше по съвсем различна тема.
WindScar <3333
Аз честно не мога да се сетя за една сравнително нова добра група, която да ме разтърси така както, примерно, Металика. Не искам и да се сещам. Предпочитам да си живея с капналите по челото ми капки пролетен дъжд, които ще ми влязат в истинска потребност, когато се загубя насред пустинята. Надявам се разбираш какво имам предвид.
разбирам какво имаш предвид, просто има хора, които се задоволяват с малко и не искат да се развиват. Доста често срещано е, затова и не се учудвам...![]()
Ами може да е срам и позор ама какво да направя, като ме кефят?
И наистина не смятам, че са световно неизвестна група..
А за Led Zeppelin разбрах точно от Asking Alexandria, понеже китариста им носи техни тениски.![]()
Последно редактирано от DennisCobain : 10-27-2012 на 08:42
Във фейсбук групата вчера беше ужасДнес е спокойничко все още ..
![]()