.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 27

Hybrid View

Гадният ръст

Здравейте приятели,скоро (преди 2 месеца и 15 дни) навърших 16 години.
    Проблемът ми е,че съм джудже.Скоро установих,че съм висок само 1.77.Не ми е приятно да съм съм половин глава под повечето ми приятели и да ги гледам отдолу..Освен това е ясно,че момичета предпочитат високи момчета,които са над 1.80...
    За информацията,физически съм развит - имам косми под мишниците,бръсна мустака и бакенбардите,.От месец почнаха да ми излизат малко косми под бузите,нещо като жалка брада хаха .Все още нямам косми по гърдите. Лицето ми изглежда младо,все едно съм на 15.Също така понякога докато говоря гласът ми мутира много смешно .
    Понеже ходя на фитнес,ям доста храни съдържащи протеин,калций и витамин Д.Не съм супер напомпаният,но спокойно вдигам няколко пъти 60-65 кг. от лежанка.Ям често и изключвам гадните храни.
    Дали ще раста още на височина.От 8 до 10 клас съм порастнал само 4 см,никога не съм израствал рязко.Много искам да кача още 3,5,8 см и да мина 1.80.Междудругото майка ми е 1.64,а баща ми 1.78.
    Мерси за помощта

Супер фен Аватара на mlakniwe
    Аз съм на 19г и съм 175см-Съвсем нормален ръст е тва и за кво ти е да си висок?

Пич, спокойно! Не си джудже!!!!!!!! Имаш нормален ръст, не си висок, а среден. Може да пораснеш още, все пак си едва на 16... знаеш ли колко ще се променяш още?
    А бтв според мен твоят ръст е перфектен. Аз не харесвам високи, а такива средни като теб са ми идеални (а аз не съм ниска!) Така, че... за всеки влак си има пътници! ))
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Не се коси. На една възраст сме и половината момчета от класа ми са долу-горе колкото теб, дори по-ниски. Е, и по-високи има, но поне трима-четирима са с моя ръст (не съм ниска за момиче). Те, по твоята логика, трябва да се обесят.
    Да, 100% ще израснеш с поне още 4-5см, тогава вероятно ще искаш да си 190 обаче. Ходи играй баскетбол, волейбол, ако те влече, набирай се и това също ще допринесе.

Голям фен Аватара на notlike
    Братле, ти ми оправи деня. Хаха. Аз съм 1.77 също, може и 1.78 да съм станал от последното мерене, не знам. Чувствам си се добре. Освен това знай, че растеш до 25, дори и малко да е оттук насетне, можеш 5 сантиметра спокойно да чукнеш, докато спреш растежа. Отделно, аз на твоите години имах даже гъста брада вече, но това, както виждаш, не ми помогна да стана толкова висок. Освен това играя волейбол, баскетбол, набирам се на лостове, но пак не става. Така че не се коси, има накъде да пораснеш. Поне едно 1.82-3 ще станеш, докато спреш.
    Прощавам, но не ЗАБРАВЯМ.

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Супер си си, какво джудже бълнуваш?
    Напълно нормално си е ръста ти, па да не мислиш, че всички момичета си падаме по 2-метрови момчета. Аз, както съм си ниска принципно.

Голям фен Аватара на Mladenoff
    Джудже си, братле, съжалявам. Казвай на мама и тати сутрин да те дърпат за ръцете и краката, като станеш 2.20 дано се успокоиш.

Мега фен Аватара на FuckedUp
    Баси комплексирания тип.

Повече от фен Аватара на Game_Fan98
    Ти си със среден ръст.
    Аз пък съм на 14 и съм метър 67-70.

Човек, съвсем добре си в ръста, не разбирам какви са тия комплекси. Да беше 1.60 да се притесняваш, ок, ама за тази възраст, че и попринцип този ръст си е достатъчен, освен това ще дръпнеш сигурно още 5 см. "Лицето ми изглежда младо, все едно съм на 15". Е не, на 16 вече какво? Трябва да изглеждаш много възрастен и зрял спрямо тези на 15 ли? Не си набивай глупости в главата.

Повече от фен
    HHAHA аз като бях на 16 бях 1.64 , а сега съм къде къде по висок. ЛОЛ . Ще израстеш няма нужда от притеснение!

Супер фен Аватара на druzilla
    Град
    България
    Аз съм на 14 и съм 1.52-3,така че не се оплаквай не всички момичета харесват много високи момчета,а и 1.77 не мисля,че е малко.
    “If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be dealt with.” - Michael Jackson ♥

Супер фен Аватара на Anonys
    Ходи играй волейбол, до 24 годишна възраст се развиваме.

Мега фен Аватара на tori
    Ъ, не разбрах кое ти е джуджеското. Колкото си пораснал - толкова. Момичетата като искат високи момчета, да ходят при баскетболистите вместо при тебе.

Повече от фен Аватара на sexy15
    Ей комплексар.

Цитирай Първоначално написано от sexy15 Виж мнението
    Ей комплексар.
    Ти да мълчиш щото и ти прави теми за височината ти

При положение,че и родителите ти не са високи,не знам как искаш ти да си.Няма да станеш 1.90,то е ясно.
    Но не съм съгласна,че момичетата харесват само високи момчета.Въобще не е така.
    Ръстът не е от значение,ако харесваш някого истински е все едно. : )

Супер фен Аватара на cunt
    Град
    София
    да ви имам проблемите сериозно..
    Better to be king for a night than schmuck for a lifetime.
    L'homme est n

Цитирай Първоначално написано от Inferno3333 Виж мнението
    . Лицето ми изглежда младо,все едно съм на 15.
    Ми то няма кой знае каква разлика - 15 - 16 все тая .
    Аз съм 167 и това дори не ми прави впечатление . А другите какво мислят - това пък хич не ме вълнува .

Повече от фен Аватара на Falstad
    Абе ръста си е важен ама до граници...Аз примерно с моите 198-199 см винаги съм искал около 10-тина по надолу да бъда ама ниц!!!

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от Falstad Виж мнението
    Абе ръста си е важен ама до граници...Аз примерно с моите 198-199 см винаги съм искал около 10-тина по надолу да бъда ама ниц!!!
    Хах, блъскал ли си си главата някъде? о.о

С ръст 198 няма начин да не си е блъскал главата.

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от georgi12 Виж мнението
    С ръст 198 няма начин да не си е блъскал главата.
    Някои хора са особено внимателни, за това питам.

Повече от фен Аватара на Falstad
    Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    Някои хора са особено внимателни, за това питам.
    За съжаление в градския и особено в метрото доста се отнасям и...

Супер фен Аватара на Your.Passion
    ОМГ?! И се мислиш за джудже ?! Пич,не се притеснявай!Имаш съвсем нормален ръст.

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си