- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Hair color shampoo
За който не знае - това е нещо като шампоан,което се втрива в мократа коса и я боядисва в определен цвят.Не съдържа амоняк и се отмива след 4-5 измивания.Реших да го пробвам,защото винаги съм искала да боядисам косата си лилава,но не са ми разрешавали.Преди това обаче искам да ви попитам вие пробвали ли сте го?Получава ли се добре? И ако някой може да ми прати tutorial как точно се прави,че ме е страх да не се уризиля..![]()
“If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be dealt with.” - Michael Jackson ♥
Пробвала съм. Моята коса е тъмна и не стана почти нищо. На опаковката пишеше, че се стои 30мин.Аз стоях дори повече, но имах само лек червеникъв отенък.
Този шампоан наистина придава само оттенъци, то даже това му е целта. Колкото по-светла ти е косата, толкова повече ще хване. Нищо особено не е, не ти трябва tutorial.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
бффто ми така искаше да се прави лилава и си взе на прахче нещо такова. макар нейната коса да беше светлокестенява, не се получи баш лилаво, ами тъмно червено едвам личащо :Д и да, измива се лесно, което не е добре за този сезон особено ся като почне да вали, трябва доста да си пазиш косата, че иначе ще стане.. цветно :Д
Аз съм ползвала един червен на Marion, цвят нар. Тя косата ми по принцип си е леко червеникава /тъмноруса с такъв оттенък/ и хвана, личеше си доста. Само че ако ти е гъста и дълга косата, вземи си 2 пакетчета за по-сигурно, едва ли искаш да станеш на петна.
Благодаря за отговорите!Косата ми е руса,предполагам,че ще се хване цвета.А пакетчето със сигурност ще ми стигне,защото аз няма да боядисвам цялата коса.Днес ще го пробвам и ще кача снимки.
![]()
“If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be dealt with.” - Michael Jackson ♥