.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Татус-препоръчайте ми студио.

Здравейте!
    Искам да си направя татус на дясната китка с името на годеника ми. Знам ще има хора, които ще кажат, че това може да е лоша идея, ако се разделим и тн., но все пак този човек за мен е бил много скъп и би бил един безценен спомен. Винаги е бил най-добрия ми приятел, още от както бях на 11, а това са 9 години. И да се разделим бих била щастлива да нося името на най-близкия ми човек върху себе си.
    Въпросът ми е: бихте ли могли да ми препоръчате някое студио в София, където се справят добре с татуирането. Татусът не е сложен, просто едно име. Където и да ходих ми искаха от 80лв и нагоре даже доста. Случваше се да попадна и на 150лв, но това е, понеже живея в самия център и цените са доста надути. Ще се радвам, ако ми препоръчате някое студио на малко по-ниски цени. Искам да си го направя към 20-23 декември, понеже майка му си идва от Холандия тогава и искам да сме заедно, а годеникът ми има рожден ден на 25ти и освен нормален подарък искам да му подаря и този татус, понеже все пак има двоен празник, а и значи адски много за мен и искам да му се отблагодаря, че за всички тези 9 години винаги е бил до мен, било то като момчето от онлайн играта, като сладкото момче от спирката с вечно грейналата усмивка, като мой брат (така го възприемах), като момчето, което се върна в България заради мен, като гадже или годеник.
    Никъде не можах да намеря студио на по-поносима цена. Всичките ми познати са си правили татуси и за по 20/30лв, но никой не може да ми даде точен адрес или име на студио, понеже са си правили татусите просто ей така без да са го планували. Влизали са в първото студио, което видят. Осемдесет лева не бих искала да давам, да не кажем 150лв, като чувам, че има и по-евтини неща, а и ще трябва да му купя и още един подарък, и на останалите хора също и ще ми стане нанагорно. Ако имате предложения ще се радвам да ги чуя. Мерси!

80 лв. за нещо, което ти остава до живот не е въобще много. Ако трябва изчакай малко, събери пари и се направи в някое добро студио.

Цитирай Първоначално написано от ScratchMySoul Виж мнението
    80 лв. за нещо, което ти остава до живот не е въобще много. Ако трябва изчакай малко, събери пари и се направи в някое добро студио.
    Опитвам се да събера, но повечето ми пари задължително отиват в спестовна сметка, понеже ми трябва точна сума до Юни месец, за нещо много важно. Искам да направя този татус до коледа, когато е рожденния ден на годеника ми и, ако не успея искам да знам, къде ще мога да си го направя за по-малко пари.

Фен Аватара на Evie
    Град
    Пловдив
    Sofia Tattoo Ink, "Power Ink" , Mimi's Tattoo .. не съм била в нито едно от тях, но съм разглеждала снимки. Потърси страниците им във Facebook и ще се убедиш, че са добри особено първото студио. За цена.. не знам, аз по принцип дори не съм от София и не знам какви са цените там, но по-добре дай повече пари и отиди при професионалист, защото това все пак веднъж го правиш и е завинаги.
    Не се страхувам да съм.. ничия.. Дори да ме боли от нямане. Ръцете ми еднакво ще обичат.. и истинският. И измамника..

Сякаш крещиш, но никой не може да те чуе. Почти те хваща срам от това, че някой може да бъде толкова значим и без него да се чувстваш като нищо.. Никой, никога няма да разбере колко боли.
    Чувстваш се безнадежден, но нищо не може да те спаси..
    Той си тръгва.
    Дори искаш да върнеш всички лоши неща, за да можеш да имаш отново и добрите..

gummy bears
    В.

Супер фен Аватара на marble
    http://www.facebook.com/anton.milanov.3 Пиши на това момче, препоръча ми го един приятел като добър художник. Твоето така или иначе е текст и не му трябват много умения.
    Още не съм ходила там, но възнамерявам да го посетя до една или две седмици.
    Знам, че студиото се намира в Младост, от пътеките навътре... В сграда на която на първия етаж има китайски ресторант, а на втория било студиото. Ако му пишеш със сигурност ще ти обясни по-подробно.
    На мен ми казаха приятели, че ще ми вземе 20 лева за повтаряне на моята/ около 10-12 сантиметрова/, предполагам за твоята мъничка също ще е евтино.

https://www.facebook.com/23Tattoostudio
    http://tattoostudio23.com/

Студио 23 в София. Качествена работа, стерилност, много добри цени и отношение.
    тел: 088 3356 524

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си