- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Спестявате ли?
От понеделник до петък джобните са ми 50 лева,за събота и неделя ако излизам ми дават допълнително и въпреки това изобщо не мога да си спестя пари.Искам,ама не ми се получава изобщоПросто искам да знам,че в касичката имам някви 50-60 лева и като ми се прииска нещо,което нашите смятат за простотия и не искат да ми купят - аз да мога да си го купя сама
В момента в касичката имам 7 лева и някакви жълти стотинки
![]()
“If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be dealt with.” - Michael Jackson ♥
Не , защото когато някой ми даде пари съм като луд с картечница . Но когато искам да спестявам съм най-големия Чичо Скруч![]()
Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Дори и да спестявате пак няма да ви стигнат.
C изпънати напред ръце облято в кръв едно сърце пулсира и крещи без глас България жива в нас!
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
200 лв за Spirit 2013 ^^
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞
Не спестявам,просто има дни в които не си копувам нищо и си ги заделям,така като не ми достигат пари за нещо си взимам от там или когато майка ми забрави да ми остави пари или ако са се събрали повече си купувам козметика с тях.
If you had one last:
-...dream...Would you let me get in?
-...breath...Would you share it with me?
-...kiss...Would you give me?
-...wish...Would you spend it for me?
-...word...Would you say it to me?
Да,дори мога да кажа,че съм много пестелив човек. От малка съм свикнала да си спестявам,много се радвам,за което,понеже имам приятелки,които не могат и 5лева да съберат.
Спестявам от джобни,празници. И винаги като ме питат дали имам някакви спестени пари и аз казвам леко фрапиращи суми и ми се чудят как съм ги спестила. :Д Не мога да си представя тези хора,които като им попаднат 30лв и веднага отиват да ги изхарчат,не защото имат нужда,а защото ги имат.Аз бих ги дала,естествено,ако ми трябва нещо,но не и ей така..
Да,даже съм спестила доста от лятото,все пак работех,сега само да те ги изхарча за глупости.
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.