- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Дразни ме!
Досадни шматки под път и над път. Спри да я отразяваш просто и дгд.
П.С. 99 набор ли си? D:
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞
Сигурно.
На 12-13 децата се впечатляват от такива неща.
Повечето от нас са минали през период, в който са харесвали някоя звезда, независимо дали музикант, актьор или просто измислен герой от някоя анимация или аниме. И всички сме си мислели, че ние сме най-големите фенове и т.н. и когато чуем, че някой също е фен, не сме могли да преглътнем истината, че ние с нищо не се отличаваме от другите.
Та авторке, остави момичето да се кефи на спокойствие. Страстите отминават и се охлаждат с времето.
Разбирам защо те дразни, но като човек минал през това, мога да ти кажа, че раздразнението ти е напълно неоснователно и ненужно.
И спря да се върти за миг земята..
Да, съгласна съм напълно! Това може да го разбере всеки, който вече е преминал през подобен етап. Обаче, докато си в него, ти се струва, че всичко е толкова фатално и крайно, че няма на къде.. Напротив, имаОстави приятелката ти да се кефи на групата, което по никакъв начин не ти пречи да й се радваш и ти. Няма значение кой първи я е харесал. Има значение единствено как ти гледаш на нещата...Та в тоя ред на мисли- радвай се на любимите си неща, без да се впечатляваш толкова от това, какво харесват и правят другите....