...гаден сън. Сънувах, че имам някакво мускулесто гадже, високо и голямо, ама мило и добро, ама не ме кефи пък, ама не знам защо съм с него. ТА! Преди да се появи той в съня, сънувах че съм в някакво мазе с още едно момиче и един убиец, който заплашва да ни убие с пистолет! И нали знаете по филмите как с часове убиеца говори някви глупости на жертвите си преди да ги убие, та същото беше и при нас. Много време го сънувах това и дойде полицията, ама преди да влезе в мазето, с онова момиче му бяхме взели пистолета и му бяхме направили нещо, та не можеше да мърда и аз му взех пистолета и тръгнах да излизам да го предавам на полицията, видях онзи мускулестия, дето ми беше гадже и си тръгнахме все едно нищо не е станало, а един полицай изкрещява, че на онзи в мазето му се е счупил крака. Връщам се да видя кво става и в коридорче, което е преди мазето, лежи онзи убиеца и до него седи на стол някакъв с кофа на главата. :О К'ат да е! Тръгваме си с онзи моя, на която дори лицето не познавам и отиваме на някакъв кораб, за да си купим дъвки. После той влиза в някаква сграда и ми казва да изчакам във входа й. Сядам аз вътре някъде и виждам голяма кутия с лакове за нокти и почвам да ги разглеждам, ама бяха ужасни. После онзи дойде и пак тръгнахме на някъде, ама на мен през цялото време не ми беше хубаво с него, просто беше някъв готин и мил, ама не ми бешИ влюбено. И от там не помня, щото се събудих. Като цяло определям този си сън като не толкова готинопичовен, добре че е частта с убиеца. <3 :3