- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- История за едно предателство
Да живеят чалгата и нейните недоносчета. Продължавай със забиванията, може да нацелиш и някой свестен Пеньо, с аромат на Dolce&Gabbana, с дъх на старо жито и селска плът.
Тъй като клетките в главата ти едва ли са достатъчно, ще ти обясня защо ти пиша така агресивно. Мислиш ли(ако имаш въобще някакъв капацитет) колко смешно изглежда да се забиваш с откровен боклук? А най-тъпото знаеш ли кое е? Ти дори не си вярваш, че е стока. Много добре осъзнаваш, че краят на вашия "чалгороманс" ще завърши по-трагично и от "Титаник", но въпреки това повличаш и твоя приятелка. Е, добре си се издокарала.
Не искам да изглеждам като зло създание в твоите очи, затова ВЪПРЕКИ простотията ти ще ти дам съвет - смени си тайфата. Започни да се събираш със сериозни хора, които знаят какво искат и как да го постигнат. И те могат да се забавляват, само дето няма да ги намериш да спят пред дискотеката, да се снимат в окаяно състояние и да парадират с това - няма да ги виждаш да хвърлят салфетки на Преслава или да гледат какво се крие в гащите на Андрея. Ако не ти пука за това, което съм написал - няма проблем. И на мен не ми пука за теб, но го правя от съчувствие. Успех!
Прощавам, но не ЗАБРАВЯМ.