- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Педосферата ми...
Ми изсипваш и една водка в гърлото, после винце - по избор. После я пъхваш във ваната, като предварително си я напълнил с оцет и сол и почваш да я биеш с камшик. После я разфасоваш вадиш и черният дроб и го готвиш по любимата си рецепта за дроб.
"Слънце грее, птички пеят
Пръски мозък се сивеят
В полето сред житата някому стърчат краката
Спи детенце, спи си сладко
взрив побърка твоя татко... "
трупчовци-глупчовци <3333 ewwwww как бяха? мн са обичливи тия копеленца мръснички )))))
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
искам да ги нагушкъъъъъъъъъъъъъъъъм ^^ ewwwwwwwww <333333333
Много много до сега се гушках с Петьо - тоз как се е вкаменил едва се измъкнах от мъртвата му хватка.... ама пък е много приятно да се гушкаш с тях... :/ тъжничко е...
Пръски мозък се сивеят
Имам въпрос - нормално ли е да си пробиеш ухото и да си сложиш обица и то изведнъж да почне да кърви като самурай след тежка битка. После да махнеш обецата да спреш кървеното и след 5 минути някъде да се опиташ да сложиш обецата и тя да си се пъхне без проблем? :д
Пръски мозък се сивеят