- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Как да се излекувам от Цистит, но без лекарства, а с домашни методи ?
Здравейте, моля Ви дайте ми съвети как да се преборя с Цистита с домашни методи, защото вече 1 месец ме мъчи тази ужасна болка...през ноща не мога да спя...много ще съм ви благодарна, ако ми помогнете.
За Бога. Отивай на лекар!
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Страх ме е, заради това искам домашни методи !![]()
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Ами то си е за страх това , което ти се случва, именно заради това трябва да отидеш на доктор. В началото е можело да пиеш Мечо Грозде, но при теб продължава вече цял месец. Отивай на лекар колкото се може по-скоро, за да не си навлечеш още по-голяма беля на главата.
Не отлагайте посещението при лекар. Това заболяване може да доведе до усложнения и инфекцията може да засегне и бъбреците. Самия прглед не е нищо особено а и лечението е много лесно. Изписват се антибиотици, които се приемат през определен интервал. Не си струва да се измъчвате от неприятното усещане, когато можете много лесно да разрешите проблема.
Още повече, че ако този цистит не се излекува, то ще стане на хроничен, а тогава вече и да искаш, няма да можеш да го излекуваш. И периодично постоянно ще се обажда.
Та, иначе бягай на лекар.
Аз , още при първите симптоми отидох и се отървах леко.
Иди на лекар.
Иначе оставяш 2л. вода да заври и слагаш 2с.л.смрадлика,да поври 10мин,прецеждаш водата във легена,оставяш да изтине малко,за да не ти пари и се подмиваш с това,без никакви сапуни и интимни гелове.Като се подмиеш го хвърляш,защото не е препоръчително да се миеш втори път с тази вода.Това го прави сутрин и вечер,докато ти мине.
Иди на лекар!!! Цистит не е шега работа, може да стане хроничен, а с домашни методи няма как да се излекуваш!
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Отиди на лекар, няма домашни методи за лечение на цистит, поне не ефективни.Ако ли не пък стой си така - ще става още по - зле и няма сам да си мине.Няма то какво да те е страх!