.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 46 от общо 46
    Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Съдейки по това, че 16-годишните фейкове, които пускат на всеки навсякъде, са масово от Пловдив - да, звучи достоверно.
    Аз като ти казах в една тема, че си адски наивната ти не ми повярва и ми се пънеше такава.Тия прочувания се правят като спрат няколко човека и им зададат няколко въпроса и айде...готово е!Не си мисли,че някой чете форуми и публикува !А само тия от тийна едно време издаваха една смешна книга да се направят на интересни ама всяко чудо за 3 дни!

Хм... Между палавници и ку*ви има огромна разлика И все пак-да...Може да се каже че сме доста палави.

Може да се каже че сме доста палави.

...towa sa ne prowereni danni - tree se proweri...

За пловдивчанки не знам,аз съм задоволенa от мъжът ми а колкото до атрибутите за възрастни,всеки месец отделяме пари за нова играчка която да се харесва и на двама ни.......Ако продължаваме така скоро ще мога и аз да отворя sex shop

Мега фен Аватара на Canis_Dirus
    Пловдив значи ислям!
    Grumpy old madman

Голям фен Аватара на bReAk3R
    Град
    DirtyLand
    Пловдивчанките са най-красивите жени
    FACEBOOK - Най-добрия начин FACE да не види BOOK дълго време :> ;dd

Майничка съм и с ръка на сърцето ... тука всичко е курви брат. До сега едно момиче не съм срещнал дето да е малко по-сносно и да не ми се хвали без да я питам, че спала с n на брой.

Цитирай Първоначално написано от Canis_Dirus Виж мнението
    Пловдив значи ислям!
    ислям значел бе, ти поне една пловдивчанка познаваш ли? тръгнал за ислям да ми говори ..
    по темата: Абе от Пловдив съм, няма да си кривя душата имаме си леки момичета, но някои заради едната целувка и били курви, ами тва не е курвотия а и повечето момичета като станат вече на по 15-16 години и го дават по-полека, ама няма да ви лъжа, повечето ми връстници, от типа 12-13-14 години още, не са девствени .. и при тва не са го правили само с по едно момче ..

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Цитирай Първоначално написано от slim.shady Виж мнението
    ислям значел бе, ти поне една пловдивчанка познаваш ли? тръгнал за ислям да ми говори ..
    по темата: Абе от Пловдив съм, няма да си кривя душата имаме си леки момичета, но някои заради едната целувка и били курви, ами тва не е курвотия а и повечето момичета като станат вече на по 15-16 години и го дават по-полека, ама няма да ви лъжа, повечето ми връстници, от типа 12-13-14 години още, не са девствени .. и при тва не са го правили само с по едно момче ..
    На по 12 години с по 3-4 минати, но не са kурви. Би ли обяснила защо ?

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението
    На по 12 години с по 3-4 минати, но не са kурви. Би ли обяснила защо ?
    Имаше предвид, че една целувка не те прави курва...
    Едва ли някой би казал, че на 12 да си била с 3-4 е нормално

Голям фен
    На 12 верно , че не е нормално да си с 3-4 ама с 5-6 мисля, че покрива критериите

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Цитирай Първоначално написано от dream1707 Виж мнението
    Имаше предвид, че една целувка не те прави курва...
    Едва ли някой би казал, че на 12 да си била с 3-4 е нормално
    Боб, има целувки и целувки, от някои от тях дори се забременява, не ти го пожелавам.
    Същото като тая/тоя , който пита дали трябвало да направи свирка на приятеля си срещу кинти. Освен това добави, че е девствена и давала да я оправят само в дупето.

Мега фен Аватара на Canis_Dirus
    Цитирай Първоначално написано от slim.shady Виж мнението
    Пловдив значи ИСЛЯМ бе!
    КАЗАХ!
    Grumpy old madman

Курви,курви ама като дават що взимате?!?!

Град
    MaiNa%tOwN
    В Пловдив са най-надутите ... иначе всички само много говорят, но са пълна скръб

От Пловдив съм и тук просто са мега надувките , вкарат по 1 кг. фон дьо тен и вече се мислят за Адриана Лима .. като изключим всичко това , да тук са най - яките !
    Опитах да те върна и пак да те прегърна , но времето отлита , а назад не ще се върна .. Истински остана жива в тая тъжна рима, а тебе те няма , няма те вече година ...

Повече от фен Аватара на Foxa^
    Да е бат тъпите пловдивчанки . И котка не бих си взел от Пловдив. Кажете "НЕ" на майненките ! Дори на тези от форума !

Фен Аватара на liglata_bg
    Град
    Plovdiv
    Много ги разбирате нещата....!!!

ПХа, ти какво го приемаш лично, че чак се и засягаш?! Да не би да си от болшинството кифльоци?!

То да беше само Пловдив... Навсякъде ги има

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    ...са добра порода.
    Welcome to the Jungle...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си