- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Пловдивчанките.....
Аз като ти казах в една тема, че си адски наивната ти не ми повярва и ми се пънеше такава.Тия прочувания се правят като спрат няколко човека и им зададат няколко въпроса и айде...готово е!Не си мисли,че някой чете форуми и публикува !А само тия от тийна едно време издаваха една смешна книга да се направят на интересни ама всяко чудо за 3 дни!
Хм... Между палавници и ку*ви има огромна разликаИ все пак-да...Може да се каже че сме доста палави.
![]()
Може да се каже че сме доста палави.
...towa sa ne prowereni danni - tree se proweri...
За пловдивчанки не знам,аз съм задоволенa от мъжът ми а колкото до атрибутите за възрастни,всеки месец отделяме пари за нова играчка която да се харесва и на двама ни.......Ако продължаваме така скоро ще мога и аз да отворя sex shop![]()
Пловдивчанките са най-красивите жени
FACEBOOK - Най-добрия начин FACE да не види BOOK дълго време :> ;dd
Майничка съм и с ръка на сърцето ... тука всичко е курви брат. До сега едно момиче не съм срещнал дето да е малко по-сносно и да не ми се хвали без да я питам, че спала с n на брой.
ислям значел бе, ти поне една пловдивчанка познаваш ли? тръгнал за ислям да ми говори ..
по темата: Абе от Пловдив съм, няма да си кривя душата имаме си леки момичета, но някои заради едната целувка и били курви, ами тва не е курвотияа и повечето момичета като станат вече на по 15-16 години и го дават по-полека, ама няма да ви лъжа, повечето ми връстници, от типа 12-13-14 години още, не са девствени .. и при тва не са го правили само с по едно момче ..
![]()
На 12 верно , че не е нормално да си с 3-4 ама с 5-6 мисля, че покрива критериите![]()
![]()
![]()
В Пловдив са най-надутите ... иначе всички само много говорят, но са пълна скръб
От Пловдив съм и тук просто са мега надувките , вкарат по 1 кг. фон дьо тен и вече се мислят за Адриана Лима .. като изключим всичко това , да тук са най - яките !![]()
Опитах да те върна и пак да те прегърна , но времето отлита , а назад не ще се върна .. Истински остана жива в тая тъжна рима, а тебе те няма , няма те вече година ...
Да е бат тъпите пловдивчанки . И котка не бих си взел от Пловдив. Кажете "НЕ" на майненките ! Дори на тези от форума !
ПХа, ти какво го приемаш лично, че чак се и засягаш?! Да не би да си от болшинството кифльоци?!![]()