.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 46

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от Canis_Dirus Виж мнението
    Пловдив значи ислям!
    ислям значел бе, ти поне една пловдивчанка познаваш ли? тръгнал за ислям да ми говори ..
    по темата: Абе от Пловдив съм, няма да си кривя душата имаме си леки момичета, но някои заради едната целувка и били курви, ами тва не е курвотия а и повечето момичета като станат вече на по 15-16 години и го дават по-полека, ама няма да ви лъжа, повечето ми връстници, от типа 12-13-14 години още, не са девствени .. и при тва не са го правили само с по едно момче ..

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Цитирай Първоначално написано от slim.shady Виж мнението
    ислям значел бе, ти поне една пловдивчанка познаваш ли? тръгнал за ислям да ми говори ..
    по темата: Абе от Пловдив съм, няма да си кривя душата имаме си леки момичета, но някои заради едната целувка и били курви, ами тва не е курвотия а и повечето момичета като станат вече на по 15-16 години и го дават по-полека, ама няма да ви лъжа, повечето ми връстници, от типа 12-13-14 години още, не са девствени .. и при тва не са го правили само с по едно момче ..
    На по 12 години с по 3-4 минати, но не са kурви. Би ли обяснила защо ?

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението
    На по 12 години с по 3-4 минати, но не са kурви. Би ли обяснила защо ?
    Имаше предвид, че една целувка не те прави курва...
    Едва ли някой би казал, че на 12 да си била с 3-4 е нормално

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Цитирай Първоначално написано от dream1707 Виж мнението
    Имаше предвид, че една целувка не те прави курва...
    Едва ли някой би казал, че на 12 да си била с 3-4 е нормално
    Боб, има целувки и целувки, от някои от тях дори се забременява, не ти го пожелавам.
    Същото като тая/тоя , който пита дали трябвало да направи свирка на приятеля си срещу кинти. Освен това добави, че е девствена и давала да я оправят само в дупето.

Мега фен Аватара на Canis_Dirus
    Цитирай Първоначално написано от slim.shady Виж мнението
    Пловдив значи ИСЛЯМ бе!
    КАЗАХ!
    Grumpy old madman

Курви,курви ама като дават що взимате?!?!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си